Πρώτη παρουσίαση της ελληνικής Skoda Fabia R5 από το Skoda Club Πελοποννήσου

Την μοναδική ελληνική αγωνιστική Skoda Fabia R5 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του Skoda Club Πελοποννήσου.
Η μοναδική ελληνική αγωνιστική Skoda Fabia R5 του Διαμαντή Τζαμπάζη με συνοδηγό τον Χρήστο Κουζιώνη έρχεται για δοκιμές στην Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο, θα παρουσιαστεί κατ' αποκλειστικότητα στα μέλη και τους φίλους του Skoda Club Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, πολλά δώρα
και εκπλήξεις αναμένουν όσους παρευρεθούν.
Πρόκειται για ένα από τα πιο κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα της εποχής και το μοναδικό υπό ελληνική κατοχή, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο 7ο Ράλλυ Ronde di Sperlonga στο San Marino τον περασμένο Δεκέμβρη.

Η Skoda Fabia R5 του Διαμαντή Τζαμπάζη βρίσκεται στην Ιταλία, αλλά θα έρθει στη χώρα μας για δοκιμές, και το ιδιαίτερα δραστήριο Skoda Club Πελοποννήσου, διοργανώνει την πρώτη επίσημη παρουσίασή της εν Ελλάδι.

Για την ακριβή ημερομηνία και τόπο που θα γίνει η παρουσίαση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του club στην επίσημη ιστοσελίδα αφού για λόγους ασφαλείας δεν ανακοινώνονται δημόσια.

Κατά το event της παρουσίασης, το Skoda Club Πελοποννήσου έχει ετοιμάσει και πολλές εκπλήξεις, όπως την κλήρωση μπουφάν, μπλούζας και σκούφου της ομάδας Tzampazis racing team, μαζί με πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.skodaclubpeloponnhsou.gr
TAG