Η Subaru παρουσιάζει το νέο κορυφαίο Levorg STI Sport

Με STI γονίδια το νέο Levorg STI Sport, που παρουσίασε η Subaru στην Ιαπωνία.
Στην αγορά της Ιαπωνίας η Subaru αποκάλυψε την πρώτη STI έκδοση του μεσαίου Levorg, φροντίζοντας ώστε να δώσει πιο σκληροπυρηνικά χαρακτηριστικά στην εμφάνιση και την ανάρτηση του μοντέλου, όχι όμως και στον κινητήρα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το εντυπωσιακό δερμάτινο σαλόνι, ενώ
δέρμα συναντούμε και σε διάφορα άλλα σημεία της καμπίνας.
Αισθητικά λοιπόν, το νέο Subaru Levorg STI Sport έρχεται με πιο επιθετικό προφυλακτήρα, περιμετρικά σπόιλερ, χρωμιωμένες εξατμίσεις και νέες STI ζάντες 18 ιντσών. Εσωτερικά, ξεχωρίζουν τα δερμάτινα μαύρα-κόκκινα καθίσματα με ραφές και λογότυπα STI, το δέρμα στο εσωτερικό των θυρών και την κονσόλα, αλλά και το πιο σπορ τιμόνι.

Στο πεδίο του κινητήρα, η Subaru προσφέρει το STI Sport είτε με τον 1,6 λίτρων turbo boxer των 170 ίππων, είτε με τον 2λιτρο των 300 ίππων. Και οι δύο επιλογές συνδυάζονται με αυτόματο, συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων κιβώτιο CVT, αλλά και τετρακίνηση. 

Η μοναδική ίσως σπορ αλλαγή ουσίας έχει να κάνει με την ανάρτηση, αφού το νέο Levorg STI Sport αποκτά την ενεργή ανάρτηση DampMatic II της Subaru, με νέα αμορτισέρ της Bilstein. Για πιο σπορ χαρακτηριστικά, έχει επαναρυθμιστεί τέλος και η ηλεκτρική κρεμαγιέρα.
TAG