Νέο VW Polo GT σεντάν μόνο για την αγορά της Ρωσίας!

Πιο σπορ εμφάνιση και κινητήρας 1,4 TSI 125 ίππων για το νέο VW Polo GT σεντάν στη Ρωσία.
Η VW δημιούργησε το νέο Polo GT σεντάν ειδικά για την αγορά της Ρωσίας, προσφέροντας μια ελαφρώς πιο σπορ εμφάνιση σε αμάξωμα και εσωτερικό, για το 4θυρο μικρό γερμανικό μοντέλο.

Οι 300 πρώτοι αγοραστές του VW Polo GT σεντάν μπορούν
να λάβουν και την έκδοση με μαύρες-κόκκινες ρίγες.
Ξεκινώντας με τον κινητήρα, η VW τοποθετεί στο Polo GT σεντάν το γνωστό 1,4 TSI βενζινοκινητήρα στην έκδοση των 125 ίππων, συνδυάζοντάς τον με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή 7άρι αυτόματο DSG

Το μοτέρ αυτό είναι διαφορετικό από τον 1,4 TSI με 150 ίππους και σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων, με το οποίο διατίθεται το VW Polo GT 3θυρο/5θυρο στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης μεταξύ των οποίων και την ελληνική.
Το εσωτερικό δείχνει πιο σπορτίφ διαθέτοντας νέο τιμόνι,
καρό επενδύσεις στο σαλόνι και αλουμινένια πεταλιέρα.

Έπειτα, στο αμάξωμα του Polo σεντάν η γερμανική εταιρεία προσθέτει μια διακριτική πίσω αεροτομή, έναν ελαφρώς σπορ πίσω προφυλακτήρα με διπλή απόληξη εξάτμισης, μαύρη οροφή και 16άρες ζάντες αλουμινίου. Εμπρός, ξεχωρίζει η νέα γρίλια και εισαγωγές, μαζί με λογότυπα «GT».

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με το σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα στο εσωτερικό, μαζί με τις καρό επενδύσεις στα καθίσματα και την αλουμινένια πεταλιέρα.

Ειδικά τώρα για τους 300 πρώτους που θα παραγγείλουν το νέο VW Polo GT σεντάν στη Ρωσία, η VW θα τους δώσει τη δυνατότητα να λάβουν μια πιο σπέσιαλ έκδοση, με λευκό αμάξωμα και ευδιάκριτες ρίγες σε μαύρο και κόκκινο.
TAG