Έρχεται με 578 άλογα η νέα Mercedes-AMG GT R!

Επιβεβαιώθηκε το ντεμπούτο της νέας κορυφαίας Mercedes-AMG GT R στο επικείμενο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.
Επιβεβαιώθηκε η επικείμενη άφιξη της νέας, κορυφαίας Mercedes-AMG GT R, η οποία θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood στις 23 Ιουνίου, με περισσότερη δύναμη και ακόμη πιο επιθετικά χαρακτηριστικά.

Η νέα Mercedes-AMG GT R θα έρθει με μια αναβαθμισμένη
εκδοχή του V8 twin-turbo της AMG, με 578 ίππους ισχύος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση η οποία ανέβηκε κατά λάθος στο επίσημο site του Goodwood, αλλά σύντομα «κατέβηκε», η νέα Mercedes-AMG GT R θα είναι ίσως το πιο σημαντικό νέο αυτοκίνητο που θα κάνει εκεί το ντεμπούτο του.

Το ακόμη πιο σημαντικό ωστόσο αποτελεί το γεγονός ότι στην ίδια ανακοίνωση αποκαλύφθηκε και η ισχύς της νέας κορυφαίας Mercedes, η οποία θα φτάσει τελικά στα 578 άλογα από 510 που βρίσκεται σήμερα στην έκδοση GT S. Ο κινητήρας δεν αναμένεται να αλλάξει, αλλά θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του twin-turbo 4λιτρου V8 μοτέρ της AMG.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να έχουμε αλλαγές στο αμάξωμα της AMG GT R, με μεγαλύτερες εισαγωγές, νέα πίσω σταθερή αεροτομή, αλλά και διαφορετικούς τροχούς, μαζί με ανθρακονημάτινα σπόιλερ, που θα μας δώσουν ένα πιο επιθετικό top coupe της Mercedes.

Αναμένουμε επίσης και διαφορετικό set-up στην ανάρτηση, για χρήση και σε πίστα, μαζί με τις απαραίτητες ενισχύσεις και στα φρένα.

Για τις επίσημες φωτογραφίες-στοιχεία της νέας κορυφαίας Mercedes, υπομονή λίγες ημέρες ακόμη μέχρι η γερμανική μάρκα να τις δώσει στη δημοσιότητα, αλλά και μέχρι η νέα AMG GT R να κάνει επίσημα το ντεμπούτο της στο Goodwood.
TAG