Επετειακή BMW M3 «30 Years M3» με 450 άλογα!

Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια από την πρώτη M3, η BMW δημιουργεί τη νέα έκδοση «30 Years M3» του κορυφαίου σεντάν.
Σε μια εντυπωσιακή κίνηση, η BMW παρουσίασε τη νέα M3 «30 Years M3» με αλλαγές στο αμάξωμα, περισσότερη δύναμη και περιορισμένη παραγωγή, για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του κορυφαίου της μοντέλου.

Η M3 «30 Years M3» βασίζεται πάνω στην έκδοση με το
πακέτο Competition, έχοντας επιπλέον αισθητικές αλλαγές.
Η νέα BMW M3 «30 Years M3» έχει χτιστεί πάνω στη  M3 με το πακέτο Competition, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την αναβαθμισμένη εκδοχή κατά 19 ίππων και 450 συνολικά, του 6κύλινδρου 3λιτρου twin-turbo κινητήρα της BMW.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η χρήση ακριβού δέρματος Merino,
μαζί με νέα λογότυπα και ζώνες ασφαλείας.
Παράλληλα, το αυτοκίνητο διαθέτει ειδικά ρυθμισμένη M ανάρτηση, που περιλαμβάνει νέα ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτικές, επανασεταρισμένο M πίσω διαφορικό, αλλά και διαφορετικές ρυθμίσεις για τις επιλογές οδήγησης Comfort, Sport και Sport+.

Από εκεί και πέρα, ειδικά για την έκδοση «30 Years M3» η BMW M3 έρχεται βαμμένη σε ένα αποκλειστικό μπλε μεταλλικό χρώμα, που προέρχεται από την πρώτη BMW M3 (E30), ενώ πίσω από τους εμπρός τροχούς έχει προστεθεί ένα νέο λογότυπο «30 Years M3».

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί συναντούμε πλήρεις δερμάτινες επενδύσεις από ακριβό δέρμα Merino, πλακέτα αρίθμησης από ανθρακονήματα, λογότυπα «30 Years M3» και ζώνες ασφαλείας με λωρίδες BMW M.

Σε ό,τι αφορά στην παραγωγή της, η νέα BMW M3 «30 Years M3» θα κατασκευαστεί σε 500 μόνο μονάδες και θα είναι διαθέσιμη είτε στην έκδοση με το μηχανικό, είτε σε αυτή με το αυτόματο, DCT κιβώτιο.

Η διάθεση της νέας επετειακής BMW M3 θα ξεκινήσει το καλοκαίρι και στη Γερμανία, η τιμή της θα είναι 10.000 ακριβότερη από αυτή της BMW M3 με το πακέτο Competition.
TAG