Νέο Fiat Pandazzurri για την Εθνική Ομάδα της Ιταλίας!

H Fiat εν όψει του Euro2016, δημιουργεί το νέο Fiat Pandazzurri για να υποστηρίξει την Εθνική Ομάδα της Ιταλίας.
Η Fiat στηρίζει τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας στο Euro2016 που θα γίνει στα γήπεδα της Γαλλίας από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου, δημιουργώντας την ειδική έκδοση Pandazzurri του μίνι μοντέλου της.

Το Fiat Pandazzurri ξεχωρίζει από τους ειδικούς
χρωματισμούς και αυτοκόλλητα στο αμάξωμά του.
Το νέο Fiat Pandazzurri αντλεί την ονομασία του από το μπλε χρώμα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας (Azzurri), εξ ου και θα διατεθεί με ένα ειδικό μπλε χρωματισμό, αλλά και με επιλογή για κόκκινη ή νέα λευκή απόχρωση με γκρι ρίγες.

Παράλληλα, όλα τα Pandazzuri θα μπορούν να παραγγελθούν με ειδικές ρίγες στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, αλλά και με αυτοκόλλητα 1, 10 και 21 στο καπό και το πίσω μέρος, από τους αριθμούς των παικτών της ομάδας.
Εσωτερικά συναντούμε νέες επενδύσεις στα καθίσματα, αλλά
και ζώνες ασφαλείας στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Στο εσωτερικό, έχουν προστεθεί ζώνες ασφαλείας στα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας, ειδικό ύφασμα στα καθίσματα σε απόχρωση μαύρο/γκρι με ραφές σε μπλε/λευκό, αλλά και πατάκια με το λογότυπο «Pandazzurri».

To νέο Fiat Pandazzuri ξεκινά σήμερα τη διάθεσή του στην Ιταλία με όλους τους κινητήρες του Panda (0,9 TwinAir και 1,2 Fire βενζίνης, 1,3 MutliJet πετρέλαιο). Ιστορικά, είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που ετοιμάζει η Fiat για τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Ιταλίας σε Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μετά το Fiat Panda Italia '90 για το Μουντιάλ του 1990, που είχε γίνει στη χώρα.
TAG