Ανανεωμένο Honda Accord με νέα Sport έκδοση

Μπορεί η Honda να μην προσφέρει το Accord στην Ευρώπη, όπως το μεσαίο ιαπωνικό μοντέλο βρίσκεται ήδη στην 9η γενιά του και πλέον, η ανανεωμένη του έκδοση ξεκινά τις πωλήσεις της διαθέτοντας και νέα Sport έκδοση.

Το ανανεωμένο Honda Accord διατίθεται με αισθητικό φρεσκάρισμα, αμάξωμα με βελτιωμένη ακαμψία, αναβαθμισμένο πλαίσιο και μεγαλύτερους τροχούς ανάλογα με την έκδοση. Παράλληλα, έχει αναβαθμιστεί ο εσωτερικός εξοπλισμός, υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας, αλλά και LED εξωτερικός φωτισμός.

Το μεσαίο της Honda συνεχίζει με τους υψηλού κυβισμού κινητήρες βενζίνης 2,4 λίτρων 4κύλινδρο και 3,5 λίτρων V6, που μπορούν να συνδυαστούν με 6τάχυτο μηχανικό, αυτόματο CVT ή 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Νέο στοιχείο ωστόσο αποτελεί η προσθήκη στη γκάμα της νέας ειδικής έκδοσης Sport, η οποία διαθέτει θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα στο εσωτερικό της με κόκκινες ραφές, μαζί με λογότυπα «Special Edition».

Τιμολογιακά, το κόστος για το ανανεωμένο Honda Accord στις Η.Π.Α. ξεκινά από τα 22.355 δολάρια, ενώ η νέα ειδική έκδοση Sport κοστίζει από 24.415 δολάρια.
TAG