Διαρροή: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Porsche Panamera

Με πιο «λείο» design αποκαλύπτεται πριν την επίσημη αυριανή παρουσίασή της, η νέα γενιά της Porsche Panamera.
Η 2η γενιά της κορυφαίας Porsche Panamera αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα αύριο, όμως οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες διέρρευσαν ήδη στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντάς μας ένα design αρκετά όμοιο με αυτό της τωρινής Panamera.

Το πίσω μέρος αλλάζει και αποκτά νέα μακρόστενα φώτα με
LED λωρίδα που τα ενώνει, αλλά και διαφορετικές κολώνες.
Ουσιαστικά, οι διαφορές μεταξύ της υπάρχουσας 4πορτης κουπέ Porsche και της νέας επικεντρώνονται στα μεγαλύτερα φωτιστικά στο εμπρόσθιο τμήμα, τον καινούργιο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλά και τις γενικότερα πιο λείες γραμμές του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει το νέο πλατύ τούνελ της μετάδοσης,
με νέα οθόνη αφής μεταξύ των πίσω καθισμάτων.
Στο πίσω μέρος από την άλλη το νέο στοιχείο έχει να κάνει με τη LED οριζόντια λωρίδα που συνδέει τα νέα μακρόστενα φωτιστικά σώματα όπως και στις Porsche 718 Boxster και Cayman. Νέα σχεδίαση διαθέτει και το τελείωμα των πλαϊνών τζαμιών.

Από εκεί και πέρα, εκτός της εικόνας, αυτό που γνωρίζουμε για τη νέα Panamera είναι ότι αναμένεται 90 κιλά ελαφρύτερη από την τωρινή λόγω της χρήσης πιο ελαφριών υλικών στην κατασκευή της. Στη γκάμα των μοτέρ θα υπάρχει και ένας νέος 4λιτρος turbo V8 βενζινοκινητήρας, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε την ισχύ του.

Στο εσωτερικό, με βάση πάντα τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, θα έχουμε έναν καινούργιο ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά και μια εντυπωσιακή οθόνη αφής 12 ιντσών πάνω στο τούνελ της μετάδοσης στο χώρο μεταξύ των πίσω καθισμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα στοιχεία της νέας Porsche Panamera θα τα γνωρίζουμε μετά την αυριανή, επίσημη παρουσίασή της.
TAG