Βελτιωμένη Porsche Macan S με 390 άλογα και... υπερβολική εμφάνιση (+video)

Η γερμανική βελτιωτική φίρμα speedART παρουσίασε τη νέα πρόταση βελτίωσης για την Macan S, η οποία προσφέρει περισσότερη δύναμη, αλλά και πιο γρήγορες επιδόσεις σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο.

Με ένα απλό πρόγραμμα βελτίωσης, η speedART προσθέτει 50 επιπλέον άλογα ισχύος και 80 Nm ροπής στον 3λιτρο 6κύλινδρο βενζινοκινητήρα της Porsche Macan S. Έτσι, η τελική ισχύς ανεβαίνει στα 390 άλογα και η ροπή στα 540 Nm.

Η βελτίωση αυτή έχει ως αποτέλεσμα το 0-100 χλμ./ώρα να μειώνεται κατά 0,4 δλ. και να απαιτεί πλέον μόνο 5,0 δλ., ενώ υπάρχει αρκετό κέρδος στο 0-200 χλμ./ώρα, που μειώνεται κατά 3,5 δλ.

Εκτός από τη βελτίωση του κινητήρα, η speedART προσφέρει επίσης ένα πλήρες body kit από ανθρακονήματα, 22 ιντσών ζάντες, πιο σπορ ανάρτηση και εσωτερικό με κόκκινες επενδύσεις, αλλά και μαύρα δέρματα με κόκκινες ραφές.

Αλλαγές έχουμε και στην εξάτμιση, με πιο σπορ σύστημα, αλλά και ηλεκτρονικό κοντρόλερ για ακόμη πιο επιθετική ηχητικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον στο αμάξωμα του SUV της Porsche, η γερμανική βελτιωτική φίρμα προσθέτει μάλλον υπερβολικής αισθητικής αγωνιστικά αυτοκόλλητα σε μαύρο, λευκό και κόκκινο, που τονίζουν περαιτέρω την παρουσία της Macan S στο δρόμο.

Δείτε στο video τη βελτιωμένη Porsche Macan S της speedART.


            
TAG