H Mansory παρουσιάζει μια ακόμη πιο special Mercedes-AMG GT S με 730 ίππους

Μετά την παρουσίαση της βελτιωτικής της πρότασης για την κορυφαία Mercedes-AMG GT S, η γερμανική Mansory δημιουργεί μια ακόμη πιο special έκδοση, που δίνει έμφαση στην περαιτέρω βελτίωση του πίσω τμήματος του κουπέ μοντέλου.

Οι ειδικοί της Mansory επέλεξαν να προσδώσουν μια περαιτέρω αγωνιστική παρουσία στη Mercedes-AMG GT S και έτσι, στο πίσω μέρος της τοποθέτησαν μια μεγαλύτερη αεροτομή, η οποία σε συνδυασμό με τον αλλαγμένο διαχύτη, βελτιώνει περαιτέρω την αεροδυναμική και προσφέρει ακόμη περισσότερη σταθερότητα.

Στα χαρακτηριστικά της πρότασης της Mansory συγκαταλέγεται και ο εξωτερικός της χρωματισμός σε ειδικό γκρι χρώμα, που συνδυάζεται με κόκκινη απόχρωση όλων των τμημάτων από ανθρακονήματα. Ξεχωρίζουν επίσης και οι σκουρόχρωμες ζάντες 21 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 245/35ZR21 εμπρός και 305/25/ZR21 πίσω.

Η βελτίωση του κινητήρα, δεν διαφοροποιείται σε σχέση με ό,τι μας είχε δείξει πριν λίγες ημέρες η Mansory για την AMG GT S και έτσι, το μοτέρ έχει κερδίσει 220 ολόκληρα άλογα φθάνοντας στα 730 συνολικά. Οι επιδόσεις είναι ακόμη πιο εκρηκτικές, με 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δλ. και τελική ταχύτητα 330 χλμ./ώρα.
TAG