Νέα βελτιωτική πρόταση από τη Mansory για τη Mercedes-AMG GT S με 730 άλογα!

Επιθετική εμφάνιση και V8 μοτέρ 730 ίππων για τη νέα Mercedes-AMG GT S της Mansory.
Η γερμανική Mansory έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της νέας της βελτιωτικής πρότασης για την κορυφαία Mercedes-AMG GT S, αυξάνοντας την ισχύ της κατά 220 ίππους και προσφέροντας μια πιο επιθετική εμφάνιση.

Η βελτιωμένη αεροδυναμική και ο ισχυρότερος κινητήρας
παρέχουν στην AMG GT S άκρως εκρηκτικές επιδόσεις.
Στο αμάξωμα της Mercedes-AMG GT S, η Mansory προσθέτει νέους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, πίσω αεροτομή και νέο διαχύτη, αλλά και πλατύτερους κατά 25 χλστ. σε κάθε πλευρά θόλους τροχών εμπρός-πίσω. Αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί με σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών, ενώ εντύπωση προκαλούν οι νέες πλαϊνές εισαγωγές.

Άκρως πολυτελές το εσωτερικό με πανάκριβα δέρματα και
επενδύσεις από ανθρακονήματα σε όλο το σαλόνι.
Ο αγοραστής της Mercedes-AMG GT S της Mansory μπορεί να την επιλέξει σε ειδικό γκρι χρωματισμό, αλλά και σε τρία νέα πιο φωτεινά χρώματα, ματ κόκκινο, ματ λευκό και ανοιχτό πορτοκαλί.

Στο εσωτερικό, η Mansory προσφέρει ακριβά ανθρακονήματα στο τιμόνι, νέα αλουμινένια πεντάλ, χλιδάτα δέρματα στα καθίσματα, αλλά και επιπλέον ανθρακονήματα σε διάφορα σημεία του ταμπλό, της κονσόλας και των θυρών.

Στο πεδίο του κινητήρα της AMG GT S, η προσθήκη μεγαλύτερων τουρμπίνων, νέας χαρτογράφησης και καινούργιας εξάτμισης στον 4,0 λίτρων biturbo V8 της AMG, προσφέρει έξτρα 220 άλογα στην ονομαστική απόδοση των 510 ίππων. Η Mansory υπόσχεται ότι το 0-100 χλμ./ώρα μειώνεται στα 3,4 δλ. (από 3,8 δλ. εργοστασιακά), ενώ η τελική ταχύτητα της AMG GT S αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.
TAG