Νέα McLaren MSO Carbon Series LT με full ανθρακόνημα!

Η McLaren και το επίσημο τμήμα βελτίωσης McLaren Special Operations, παρουσιάζει τη νέα Carbon Series LT, που βασίζεται πάνω στη McLaren 675LT Spider και το αμάξωμά της είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από ανθρακονήματα.

Η νέα top McLaren έρχεται ως συνέχεια της μιας και μοναδικής MSO Carbon Edition P1 και θα κατασκευαστεί αποκλειστικά και μόνο σε 25 αυτοκίνητα, τα οποία έχουν ήδη πωληθεί.

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στην McLaren 675LT Spider, διατηρώντας όλα τα ανθρακονημάτινα μέρη που αυτή διαθέτει, αλλά και επιπλέον 40% ανθρακονήματα στο αμάξωμά της, όντας έτσι σχεδόν εξ ολοκλήρου καλυμμένη από το πανάλαφρο, ανθεκτικό αλλά και πανάκριβο αυτό υλικό.

Από εκεί και πέρα, η MSO δεν αλλάζει τα υπόλοιπα στοιχεία της 675LT με τον 3,8 λίτρων V8 βενζινοκινητήρα να συνεχίζει να αποδίδει 675 ίππους ισχύος και 700 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα 8,1 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 326 χλμ./ώρα.

Η παραγωγή της νέας MSO Carbon Series LT θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο, με τα 25 αυτοκίνητα να παραδίδονται στους τυχερούς νέους κατόχους τους μέχρι τα τέλη του έτους.
TAG