Έρχονται τα πρώτα super πολυτελή ηλεκτρικά Hyundai

Με εντυπωσιακή σχεδίαση θα προέλθουν τα πρώτα ηλεκτρικά μοντέλα της Genesis, της νέας πολυτελούς μάρκας της Hyundai.
Η Hyundai, 7 μήνες μετά την ανεξαρτητοποίηση της Genesis ως το νέο πολυτελές brand της εταιρείας, σχεδιάζει να λανσάρει το πρώτο πολυτελές της ηλεκτρικό όχημα, μέσω της νέας της μάρκας.


Το πρωτότυπο Genesis New York του περασμένου Μαρτίου,
μας έδειξε το τι πρέπει να περιμένουμε από τη νέα μάρκα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου επικεφαλής της Genesis, κ. Manfred Fitzgerald, πρώην διευθυντή της Lamborghini, στο Reuters, η Genesis θα φέρει το πρώτο της ηλεκτρικό αρκετά σύντομα, ώστε να προετοιμαστεί για το μέλλον.

Τα στοιχεία για το νέο μοντέλο είναι προς το παρόν λίγα, όμως με την προοπτική της ηλεκτροκίνησης, φαίνεται ότι το νέο μοντέλο της Genesis θα είναι ένα μεσαίο σεντάν, στην κατηγορία των BMW Σειρά 3 και Mercedes C-Class.

Το αυτοκίνητο θα συνοδευτεί επίσης από ένα σπορ κουπέ και δύο πολυτελή SUV, με τη σχεδίαση όλων των μοντέλων να επηρεάζεται από αυτή του πρωτότυπου Genesis New York Concept, της περασμένης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Θυμίζουμε ότι επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Genesis είναι ένας από τους top σχεδιαστές αυτοκινήτων του σήμερα, ο κ. Luc Donckerwolke, που συνεργάζεται μαζί με έναν ακόμη πολύ γνωστό σχεδιαστή, τον κ. Peter Schreyer της Hyundai-Kia. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να μας φέρει άκρως δυναμικά νέα μοντέλα από τη μάρκα.
TAG