Νέες Cadillac ATS και CTS Carbon Black Sport για τους Αμερικανούς που θέλουν να ξεχωρίζουν

Η Cadillac παρουσίασε στην Αμερική τις νέες εκδόσεις Carbon Black Sport της μεσαίας ATS και της μεγάλης CTS, θέλοντας να τονίσει ακόμη περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα των δύο μοντέλων.

Αρχικά, οι νέες εκδόσεις της Cadillac θα πρέπει να τονίσουμε ότι διαθέτουν μαύρες επενδύσεις στο εσωτερικό και το αμάξωμα, μεταξύ των οποίων και μαύρη χρωμιωμένη γρίλια. Επίσης, και στα δύο μοντέλα υπάρχουν νέα μπάκετ καθίσματα της Recaro.

Από εκεί και πέρα, η ATS Carbon Black Sport ξεχωρίζει με τους σκουρόχρωμους τροχούς, το μαύρο χρώμιο στο πίσω μέρος μαζί με μια νέα αεροτομή, αλλά και τις επενδύσεις ανθρακονημάτων στο εσωτερικό. Στην πιο ισχυρή ATS-V (464 ίπποι), προστίθενται επιπλέον ανθρακονήματα στο αμάξωμα και σουέντ στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων.

Στη μεγαλύτερη CTS Carbon Black Sport συναντούμε επίσης σκουρόχρωμες ζάντες, νέα πίσω αεροτομή, αλλά και ανθρακονήματα στο εσωτερικό. Για την CTS-V των 640 ίππων, έχουμε επιπλέον νέο εμπρόσθιο σπόιλερ από ανθρακονήματα, αλλά και αεραγωγούς στο καπό, πίσω διαχύτη και μεγαλύτερη αεροτομή επίσης από το ίδιο υλικό. Εσωτερικά, υπάρχουν οι ίδιες αλλαγές όπως και στην ATS-V.

Οι νέες εκδόσεις των Cadillac ATS και CTS θα ξεκινήσουν την παραγωγή τους στα τέλη του καλοκαιριού, με τη φίρμα να δέχεται ήδη παραγγελίες στις Η.Π.Α.
TAG