H Alpha-N Performance αυξάνει την ισχύ της BMW M2 στα 430 άλογα

Η βελτιωμένη BMW M2 της Alpha-N Performance προσφέρει 420 άλογα ισχύος και πιο «αγριεμένη» εμφάνιση.
Μετά την προ ολίγων ημερών παρουσίαση της βελτιωμένης BMW M2 της Shiftech των 401 ίππων, έρχεται η γερμανική Alpha-N Performance για να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή βελτίωσης για την πισωκίνητη BMW, η οποία αυξάνει την ισχύ της στα 430 άλογα.

Εκτός της αναβάθμισης στα 430 άλογα, η Alpha-N έχει
εξελίξει 2 ακόμη στάδια βελτίωσης στα 400 και 415 άλογα.
Μάλιστα, η Alpha-N Performance προσφέρει τρία στάδια βελτίωσης για τον 3λιτρο 6κύλινδρο βενζινοκινητήρα της M2, αυξάνοντας αρχικά την ισχύ του στα 400 άλογα (από 370) και τη ροπή του στα 580 Nm (από 465), στη συνέχεια η δύναμη ανεβαίνει στα 415 άλογα και η ροπή στα 600 Nm, ενώ στο τρίτο και κορυφαίο στάδιο βελτίωσης, η ισχύς αγγίζει τα 430 άλογα και η ροπή τα 620 Nm.

Στο πίσω τμήμα της βελτιωμένης BMW M2 διακρίνεται η
νέα, μεγάλη αεροτομή από ανθρακονήματα.
Στο τελευταίο στάδιο, η βελτιωτική εταιρεία αφαιρεί και τον περιοριστή της τελικής ταχύτητας, ενώ εκτός του κινητήρα, προστίθεται και αγωνιστικός καταλύτης. Προαιρετικά, προσφέρει και σιλανσιέ ελευθέρας, με ρυθμιζόμενα κλαπέτα για την εξάτμιση.

Η Alpha-N Performance για να κάνει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη πρόταση, έχει εξελίξει και ένα πιο επιθετικό body-kit για το αμάξωμα, με νέα εμπρόσθια σπόιλερ, πλήρως ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα (προαιρετικά υπάρχει και αεροτομή σαν αυτή της BMW M4 GTS), αλλά και νέες ζάντες 19 ιντσών OZ Racing Ultraleggera HLT σε μαύρο χρώμα, με ελαστικά 245/35 εμπρός και 265/35 πίσω.

Αλλαγμένες είναι και οι αναρτήσεις, με πλήρως ρυθμιζόμενο σετ από την Öhlins, το οποίο μειώνει την απόσταση από το έδαφος, βελτιώνοντας αισθητικά, αλλά και φυσικά, στα οδικά της χαρακτηριστικά τη BMW M2. 
TAG