Βελτιωμένη BMW M2 με 401 άλογα και εκπληκτικό ήχο (+video)

Με ισχύ που ξεπερνά τα 400 άλογα και τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα, η Shiftech παρουσιάζει τη νέα βελτιωμένη BMW M2.
Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος της Shiftech από το Βέλγιο παρουσιάζει τη νέα του βελτιωτική πρόταση για τη BMW M2, η οποία αυξάνει την ισχύ του κινητήρα της στα 401 άλογα και παράλληλα βελτιώνει το ηχητικό αποτέλεσμα.

Η Shiftech εκτός της αύξησης της ισχύος, δίνει ιδιαίτερη
σημασία και στη βελτίωση του ήχου της BMW M2.
Αρχικά και σε ό,τι αφορά στον κινητήρα της M2, η Shiftech επαναπρογραμματίζει τον εγκέφαλο του 3λιτρου 6κύλινδρου N55 μοτέρ της BMW, αυξάνοντας την ισχύ του στα 401 άλογα από 370 εργοστασιακά, αλλά και τη ροπή του στα 615 Nm από 450.

Έπειτα, η Βελγική εταιρεία τοποθετεί μια νέα εξάτμιση, αλλά και το σύστημα που η Shiftech ονομάζει «Pop&Bang», το οποίο βελτιώνει την ηχητική απόλαυση από τις 4 απολήξεις της εξάτμισης.

Στο πεδίο των επιδόσεων, η εταιρεία δεν ανακοινώνει πόση βελτίωση έχουμε σε σχέση με το εργοστάσιο, αλλά είναι δεδομένο ότι το 0-100 χλμ./ώρα θα μειωθεί κατά 0,2 δλ. (4,3 δλ. ο εργοστασιακός χρόνος).

Πάντως, για να εκμεταλλευτεί όλη τη δύναμη του κινητήρα, η Shiftech αφαιρεί τον περιοριστική ταχύτητας, ο οποίος από το εργοστάσιο βρίσκεται στα 250 χλμ./ώρα, χαρίζοντας στο δημιούργημά της μια τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

Απολαύστε στο video τη νέα BMW M2 της Shiftech σε δράση!

          
TAG