Νέα έκδοση VW Touareg Executive edition

Η VW παρουσιάζει μια νέα ειδική έκδοση με περισσότερη πολυτέλεια του κορυφαίου της SUV Touareg.
Με το υπάρχον Touareg να έχει συμπληρώσει ήδη 6 χρόνια στην αγορά και εν όψει του αντικαταστάτη του που θα δούμε του χρόνου, η VW παρουσιάζει τη νέα special έκδοση Executive του μεγαλύτερου SUV της.

Η νέα έκδοση του Touareg ονομάζεται «Executive edition» και ξεχωρίζει από το αποκλειστικό της κόκκινο Malbec Red εξωτερικό χρώμα, το οποίο σύμφωνα με τη VW, προέρχεται από την ποικιλία σταφυλιών Malbec που χρησιμοποιείται στο κόκκινο κρασί.

Επιπλέον του χρώματος, το νέο VW Touareg Executive Edition διαθέτει φιμέ παράθυρα, σκουρόχρωμα κρύσταλλα φωτιστικών και νέας σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό, συναντούμε μαύρο δέρμα Nappa στα καθίσματα με καφέ ραφές, αλλά και ειδικό κρυφό φωτισμό, ξύλινες επενδύσεις και λογότυπα Executive Edition. Οι κινητήρες του είναι δύο εκδόσεις 204 και 262 ίππων του 3λιτρου TDI V6 diesel της VW, με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

Το νέο VW Touareg Executive Edition κοστίζει στη Γερμανία 64.925 ευρώ για την έκδοση των 204 ίππων ή 68.550 ευρώ για αυτή με τους 262 ίππους.
TAG