Λίγα αυτοκίνητα είναι πιο υπερβολικά από αυτή την καταπράσινη Lamborghini Aventador της Liberty Walk!

Έκλεψε τις εντυπώσεις στον Καναδά που παρουσιάστηκε, αυτή η πραγματικά μοναδική Lamborghini Aventador της Liberty Walk.
Το έργο της Liberty Walk σας το έχουμε δείξει αρκετές φορές, με όλες τις δημιουργίες της εταιρείας να είναι από τις πιο ξεχωριστές που υπάρχουν παγκοσμίως, όμως σε αυτή την καταπράσινη Lamborghini Aventador, η ιαπωνική φίρμα απλά το... τερμάτισε!

Η Aventador της Liberty Walk ξεχωρίζει με το χαρακτηριστικό
ανοιχτό πράσινο χρωματισμό του αμαξώματός της.
Κατ' αρχάς θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο Έντμοντον του Καναδά, συμμετέχοντας σε ένα φιλανθρωπικό event μαζί με 80 άλλα supercars.

Όμως η δημιουργία της Liberty Walk ήταν αυτή που τράβηξε όλα τα βλέμματα, αρχικά λόγω του ανοιχτού πράσινου χρώματος του αμαξώματός της ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, της πράσινης μεμβράνης-αυτοκόλλητο με την οποία έχει ντυθεί.
Στο πίσω μέρος, η τεραστίων διαστάσεων αεροτομή από
ανθρακονήματα δίνει μια αγωνιστική χροιά στην Aventador.

Τη διαφορά ωστόσο κάνει το εντυπωσιακό πακέτο αεροδυναμικών βοηθημάτων της Liberty Walk, που αποτελείται από τις extra προσθήκες στους πλαϊνούς θόλους των τροχών, τον νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με το μεγάλο σπόιλερ, αλλά και τον επιθετικό δυναμικό πίσω διαχύτη.

Η πιο χαρακτηριστική πινελιά δίνεται με την τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, που χαρίζει στην Aventador μια εμφάνιση ακραίου αγωνιστικού αυτοκινήτου, ενώ υπάρχουν και μεγαλύτερες ασημί ζάντες της PUR Wheels.

Ολοκληρώνοντας με τις μετατροπές, δεν θα μπορούσε να λείψει και σύστημα αερανάρτησης, που φροντίζει να στείλει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος αυτή την μοναδική Lamborghini Aventador
TAG