Χαμηλωμένη και πιο πλατιά BMW M4 για τους λάτρεις της υπερβολής!

Πιο επιθετική εμφάνιση για τη BMW M4 της Liberty Walk, με το «φουσκωμένο» αμάξωμα και το χαμήλωμα της ανάρτησης.
Η ιαπωνική Liberty Walk, η οποία ειδικεύεται στις μετατροπές αμαξωμάτων, παρουσιάζει τη νέα της πρόταση για τη BMW M4, η οποία δίνει στο γερμανικό κουπέ μια εικόνα άκρως επιθετική.

Η αερανάρτηση AirREX της βελτιωμένης BMW M4,
μπορεί σχεδόν να εκμηδενίσει την απόσταση από το έδαφος.
Το body kit της Liberty Walk για τη BMW M4 περιλαμβάνει νέες προσθήκες πάνω στους θόλους των τροχών, πιο αεροδυναμικούς καθρέπτες, όμορφη πίσω αεροτομή, αλλά και νέο διαχύτη. Παράλληλα, περιμετρικά έχει τοποθετηθεί και ένα νέο σπόιλερ.

Όλα τα παραπάνω τμήματα μπορούν να παραγγελθούν είτε σε fiberglass είτε σε ανθρακονήματα, ενώ η ιαπωνική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα αγοράς και τοποθέτησης και μεμονωμένων τμημάτων του body kit.

Η Liberty Walk δίνει τη δυνατότητα κατασκευής του bodykit
είτε από fiberglass, είτε από ανθρακονήματα.
Στην όλη, πιο επιθετική εμφάνιση της BMW M4 συμβάλει αποφασιστικά και η ρυθμιζόμενη αερανάρτηση AirREX της Liberty Walk, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί τόσο χαμηλά, ώστε το αυτοκίνητο σχεδόν να ακουμπά στο δρόμο!

Για τον κινητήρα δεν έχουμε κάποια αλλαγή και έτσι παραμένει ο 3λιτρος twin-turbo 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας των 431 ίππων. Σε ό,τι αφορά τέλος στο κόστος του κιτ, η Liberty Walk το κοστολογεί στα 7.660 ευρώ αν επιλεγεί το fiberglass ή στα 8.980 ευρώ για τα ανθρακονήματα. Η αερανάρτηση κοστίζει άλλα 4.690 ευρώ.
TAG