Εντυπωσιακή BMW M4 από την Hamann με 517 ίππους (+video)

Η Hamann ειδικεύεται στις βελτιώσεις των μοντέλων της BMW και αυτή τη φορά, η νέα της πρόταση για τη BMW M4 έρχεται για να βελτιώσει την εμφάνιση, την οδική συμπεριφορά, αλλά και τη δύναμη του κορυφαίου γερμανικού κουπέ.

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, η Hamann έχει δημιουργήσει ένα πλήρες bodykit το οποίο αποτελείται από νέο εμπρόσθιο σπόιλερ και πλαϊνές ποδιές, πιο δυναμικό διαχύτη με 4 απολήξεις για την εξάτμιση, αλλά και αγωνιστικού τύπου αεροτομή 5 σημείων.

Από μια τέτοια πρόταση δεν λείπουν και τα ανθρακονήματα, στο εμπρόσθιο σπόιλερ, πάνω στο καπό, αλλά και στους πλαϊνούς αεραγωγούς, ενώ η Hamann προσφέρει και μια μεγάλη ζάντα σφυρήλατων ζαντών στις 21 ίντσες ή μονομπλόκ στις 20 και 21 ίντσες, ολοκληρώνοντας αισθητικά τη βελτιωτική της πρόταση.

Αρκετή δουλειά έχει γίνει και στην ανάρτηση με πιο σπορ αντιστρεπτικές, αλλά και νέα ελατήρια χαμηλώματος με επιλογή για -35 χλστ. εμπρός και -30 χλστ. πίσω της απόστασης από το έδαφος ή -35 χλστ./-20 χλστ. εμπρός/πίσω, με στόχο πάντα την περαιτέρω βελτίωση των οδικών και οδηγικών χαρακτηριστικών της M4.

Όλες οι παραπάνω αλλαγές συνοδεύονται και από αναβάθμιση του 6κύλινδρου 3λιτρου twin-turbo κινητήρα της BMW M, με αύξηση της ισχύος από 431 στα 517 άλογα και της ροπής από τα 550 Nm στα 700. Η βελτίωση αυτή επιτυγχάνεται μέσω του νέου «εγκεφάλου», αλλά και του πιο σπορ συστήματος εξάτμισης.

Δείτε στο βίντεο τη βελτιωμένη BMW M4 από την Hamann.

      
TAG