Αυτή η BMW M5 είναι μια από τις πιο δυνατές στον κόσμο!

Η γερμανική Carbonfiber Dynamics παίρνει σαν βάση την BMW M5 των 600 ίππων και ύστερα από αρκετές βελτιώσεις, της προσφέρει 830 άλογα ισχύος, χαρίζοντάς της παράλληλα καταιγιστικές επιδόσεις.

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, η Carbonfiber Dynamics έχει τοποθετήσει ένα αρκετά όμορφο bodykit της ιαπωνικής 3DDesign, που αποτελείται από νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και αεροτομή, που κατασκευάζονται από πανάλαφρα ανθρακονήματα.

Στη συνέχεια, η γερμανική βελτιωτική εταιρεία επιλέγει το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα της BMW M3 GTS της προηγούμενης γενιάς E92, ενώ το συνδυάζει με πολυάκτινες 21 ιντσών ζάντες της Vossen.

Όλο το ζουμί ωστόσο της βελτίωσης βρίσκεται κάτω από το μπροστινό καπό, εκεί όπου ύστερα από μια σειρά από περιποιήσεις και επεμβάσεις, η Carbonfiber Dynamics αυξάνει της ισχύ του biturbo V8 κινητήρα των 4,4 λίτρων στα 830 άλογα (+230 άλογα σε σχέση με την ισχυρότερη έκδοση της M5).

Όλη αυτή η δύναμη προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις στην κορυφαία BMW Σειρά 5, με το 0-200 χλμ./ώρα να απαιτεί μόνο 10,0 δευτερόλεπτα, ενώ για να επιταχύνει από τα 100 στα 200 χλμ./ώρα, η βελτιωμένη BMW M5 απαιτεί μόνο 6,6 δευτερόλεπτα.

Ως προς την τιμή της όλης βελτίωσης, η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων δεν την ανακοινώνει, ωστόσο τονίζει ότι αντίστοιχη πρόταση υπάρχει και για τη BMW M4, αλλά και για τη M6.
TAG