Έρχεται η νέα κορυφαία Ford Mustang με πάνω από 800 άλογα!

Η Ford ετοιμάζει την ισχυρότερη Mustang παραγωγής, με στόχο να πάρει κεφάλι στη μάχη του ισχυρότερου muscle car.
Η Ford με τη νέα γενιά της Mustang θέλει να κυριαρχήσει στην κατηγορία των muscle car και για αυτό το λόγο ετοιμάζει την νέα super extreme έκδοση του μοντέλου της, που θα πάρει τον τίτλο του ισχυρότερου αυτοκινήτου του είδους.

Στη γκάμα της Mustang, αυτή τη στιγμή οι Shelby GT 350
και GT350R των 533 ίππων είναι και οι πιο ισχυρές.
Αυτή τη στιγμή, το Dodge Challenger SRT Hellcat των 707 ίππων κατέχει τον τίτλο του ισχυρότερου muscle car, ακολουθούμενο από τη Chevrolet Camaro ZL1 των 650 ίππων.

Η Ford από την πλευρά της, με τις Shelby GT350 και GT350R βρίσκεται «μόνο» στα 533 άλογα, κάτι όμως που στο άμεσο μέλλον θα αλλάξει αφού ήδη δοκιμάζεται η νέα κορυφαία έκδοση της Mustang, που θα ξεπεράσει τα 800 άλογα ισχύος!

Το νέο μοντέλο αναμένεται να ονομαστεί Shelby Mustang GT500 και να παρουσιαστεί στις αρχές του 2017, διαθέτοντας την πιο ισχυρή έκδοση του 5,2 λίτρων V8 της εταιρείας με διπλά τούρμπο ή ακόμη και με κομπρέσσορα.

Φυσικά, η νέα super Mustang θα διαθέτει και όλα τα απαραίτητα εξωτερικά βοηθήματα που θα βελτιώνουν την αεροδυναμική, αλλά και την εικόνα της, ενώ θα έχει πιο μεγάλα φρένα, νέα ρύθμιση ανάρτησης και μεγαλύτερους τροχούς.

Ως προς το που θα απευθυνθεί, πηγές από τη Μεγάλη Βρετανία κάνουν λόγο ότι η νέα Mustang των 800 ίππων δεν θα έρθει στην Ευρώπη, αλλά θα αποτελέσει αποκλειστικό προνόμιο της αμερικάνικης αγοράς.
TAG