Η Hyundai αποκαλύπτει τα πρώτα στοιχεία του νέου i30 (+video)

Με εντελώς νέα σχεδίαση θα έρθει η τρίτη γενιά του Hyundai i30, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου.
Το τρίτης γενιάς Hyundai i30 είναι προ των πυλών και η κορεάτικη εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο του νέου μοντέλου, που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές Οκτώβρη.

Πίσω διακρίνουμε τα νέα, μικρότερα σε διαστάσεις φώτα,
ενώ η όλη σχεδίαση θα είναι πιο κάθετη από του τωρινού i30.
Το νέο Hyundai i30 λίγο πριν την επίσημη πρώτη του στο Παρίσι θα αποκαλυφθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, μέχρι τότε όμως, στις πρώτες εικόνες και από το βίντεο που έχουμε σήμερα στα χέρια μας, φαίνεται ότι θα φούμε κάτι το αρκετά διαφορετικό σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Το κυριότερο νέο στοιχείο είναι η αποκάλυψη της νέας εταιρικής γρίλιας της μάσκας, που η Hyundai την ονομάζει «Cascading» (στα ελληνική σημαίνει υπερχείλιση) και η οποία ξεχωρίζει με το έντονο περίγραμμά της.

Η νέα γρίλια συνδυάζεται με αρκετά δυναμικά φωτιστικά σώματα, αλλά και ακριβώς από κάτω τους, με λεπτά LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος πάλι, διακρίνονται τα επίσης λεπτά φώτα, αλλά και το αρκετά κάθετο design των πίσω κολώνων.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο Hyundai i30 θα γνωρίζουμε στις 7 Σεπτεμβρίου, όταν και θα αποκαλυφθεί επίσημα.

Δείτε το πρώτο επίσημο βίντεο του νέου Hyundai i30.

      
TAG