Η Liberty Walk φέρνει πολύ πιο κοντά στο έδαφος το Audi A5!

Το νέο bodykit της Liberty Walk και η αερανάρτηση δημιουργούν ένα από τα πιο επιθετικά Audi A5 που έχουμε δει.
Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπουμε μετατροπές και βελτιώσεις για το Audi A5 τελευταία μιας και το μοντέλο άλλαξε πριν λίγο διάστημα, όμως η γνωστή μας Liberty Walk έρχεται για να δημιουργήσει μια από τις πιο extreme προτάσεις για την προηγούμενη γενιά του γερμανικού κουπέ.

Όλες οι προσθήκες του αμαξώματος μπορούν να
παραγγελθούν είτε σε fiberglass, είτε σε ανθρακονήματα.
Ουσιαστικά, η ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων κάνει στο Audi A5 αυτό στο οποίο ειδικεύεται, δηλαδή δημιουργεί ένα αμάξωμα με πλατύτερο πλαϊνά και το συνδυάζει  με χαμηλότερες αναρτήσεις αλλά και νέα σπόιλερ, για να φτιάξει ένα αυτοκίνητο που φαίνεται πιο υπερβολικό ακόμη και σχέση με το αγωνιστικό RS5 του DTM.

Το συνολικό κόστος της μετατροπής μαζί με την αερανάρτηση
μπορεί να φθάσει τα 18.000 ευρώ (στην carbon επιλογή).
Ειδικότερα, το body kit της Liberty Walk αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και αεροτομή, αλλά και τα χαρακτηριστικά «φουσκώματα» στους θόλους της εταιρείας.


Όλα τα παραπάνω μπορούν να παραγγελθούν σε fiberglass ή ανθρακονήματα τόσο για το A5 όσο και για το S5, ενώ μπορούν επίσης να αγοραστούν μεμονωμένα ή ως πλήρες bodykit. Το χαμήλωμα από το έδαφος εξασφαλίζεται με την έξτρα αερανάρτηση.

Ως προς τις τιμές, το πλήρες bodykit χωρίς την αερανάρτηση κοστίζει 8.500 δολάρια (7.600 ευρώ) εάν είναι από fiberglass ή 11.000 δολάρια (9.900 ευρώ) από ανθρακονήματα, ενώ για την αερανάρτηση προσθέστε άλλα 8.900 δολάρια (8.000 ευρώ).
TAG