Η Toyota λανσάρει στις Η.Π.Α. το νέο pick-up Tacoma TRD Pro

Κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες προσφέρει το νέο pick-up Tacoma TRD Pro της Toyota.
Την πιο extreme εργοστασιακή έκδοση του μεσαίου της pick-up Tacoma λανσάρει η Toyota στις Η.Π.Α., με στόχο να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες στον υποψήφιο αγοραστή.

Χαρακτηριστικά στοιχεία του νέου Tacoma TRD Pro είναι η
αυξημένη απόσταση από το έδαφος και το offroad στήσιμό του.
Το νέο Tacoma TRD Pro, όπως αποκαλύπτει και η ονομασία του, έρχεται με ένα εργοστασιακό off-road πακέτο της TRD (Toyota Racing Development), το οποίο διαθέτει νέα εκτός δρόμου αμορτισέρ, καινούργια ελατήρια που αυξάνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 25 χλστ., πίσω ανάρτηση με ενεργά φύλλα σούστας και καινούργια off road εξάτμιση.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα νέα δερμάτινα καθίσματα,
τα οποία διαθέτουν λογότυπα «TRD» στα προσκέφαλά τους.
Στο αμάξωμα έχει προστεθεί επίσης μια νέα γρίλια εμπρός, καινούργια εισαγωγή στο καπό, έχουν αλλάξει τα εμπρόσθια φωτιστικά και έχουν τοποθετηθεί νέα πίσω σκουρόχρωμα, υπάρχει καινούργια εμπρόσθια ποδιά, ενώ ξεχωρίζουν και τα ενισχυμένα με κέβλαρ ελαστικά, με ειδικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Αντίστοιχα στην καμπίνα, η TRD έχει ενισχύσει την όλη εικόνα με μια σειρά από αξεσουάρ, ενώ τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι δερμάτινα. Υπάρχουν επίσης νέες off road ενδείξεις και πληροφορίες (π.χ. κλίση εδάφους-αυτοκινήτου, πυξίδα κ.λπ.) στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου.

Για το τέλος αφήσαμε τον κινητήρα, ο οποίος είναι ένας 3,5 λίτρων V6 βενζινοκινητήρας με 278 ίππους, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με αυτόματο. Υπάρχει και σύστημα κατ' επιλογής τετρακίνησης.
TAG