Πώς σας φαίνονται αυτά τα σχέδια για το νέο Mitsubishi Lancer Evo;

Αρκετά δυναμικές οι γραμμές του νέου Mitsubishi Lancer Evo, όπως το σχεδίασε ο φιλιππινέζος Gabriel Gonzalez.
Παρότι η Mitsubishi έχει αποφασίσει να μην ξαναφέρει στην αγορά νέα γενιά του Lancer Evo μετά το τέλος της παραγωγής του Evo X, υπάρχουν πολλοί φίλοι του θρυλικού μοντέλου που ζητούν την επαναφορά του, όπως ο φιλιππινέζος Enoch Gabriel Gonzalez, που δημιούργησε τα άκρως ενδιαφέρονται αυτά σχέδια για ένα μελλοντικό Evo.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει η παραδοσιακή μεγάλη αεροτομή,
οι πλαϊνοί αεραγωγοί και ο μεγάλος διαχύτητας.
Η Mitsubishi μέσω των εκπροσώπων της έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα μας φέρει νέα γενιά του θρυλικού Lancer Evolution, επειδή η εταιρεία έχει στραφεί προς πιο οικολογικά μοντέλα με υβριδικά/ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, εν όψει των αυστηρών περιορισμών στους ρύπους.

Έτσι, αυτή τη στιγμή η Subaru με το WRX STI έχει μείνει η μοναδική ιαπωνική εκπροσώπηση στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει ενισχυθεί με νέα μοντέλα όπως το Ford Focus RS των 350 ίππων, το Honda Civic Type R με τα 310 άλογα κ.λπ.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο Enoch Gabriel Gonzales από τις Φιλιππίνες μας παρουσιάζει τη δική του πρόταση για το επόμενο Mitsubishi Lancer Evolution, βασίζοντάς το πάνω στο επίσης δικής του έμπνευσης επόμενο Lancer, που θα μπορούσε να έρθει το 2018.

Η πρόταση του σχεδιαστή είναι άκρως ενδιαφέρουσα, παρότι
η Mitsubishi έχει δηλώσει ότι δεν θα φέρει νέο Lancer Evo. 
Στα σχέδια, ξεχωρίζουμε το πολύ δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα με την πλατιά γρίλια της Mitsubishi, η οποία συνδυάζεται με μακρόστενα, άκρως δυναμικά φώτα. Φυσικά, υπάρχει το απαραίτητο σπορ καπό με αεραγωγούς και εισαγωγή, ενώ στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει η παραδοσιακή «φτερούγα» του κορυφαίου Lancer. Δεν λείπουν και οι εντυπωσιακές εισαγωγές στους προφυλακτήρες, που τονίζουν περαιτέρω τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Τα σχέδια του Gonzales είναι αρκετά ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα μιας και δείχνουν όντως σαν να αφορούν σε ένα αυτοκίνητο που μπορεί να μπει σύντομα στην παραγωγή. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι πρόκειται να μείνουν στην ιστορία σαν μια σχεδιαστική πρόταση και μόνο...
TAG