Βελτιωμένο BMW i8 με ματ γκρι αμάξωμα και νέο εμπρός μέρος είναι όσο πιο «άγριο» γίνεται!

Θέλοντας να τονίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την εμφάνιση του μοναδικού BMW i8, οι άνθρωποι της German Special Customs αποφάσισαν να του προσφέρουν ένα εντυπωσιακό ματ γκρι αμάξωμα, αλλά και πολλές αλλαγές εξωτερικά και εσωτερικά.

Η πρώτη μετατροπή αφορά στο εμπρόσθιο μέρος το οποίο αποκτά έναν νέο και πολύ πιο δυναμικό προφυλακτήρα, με ψευδο-εισαγωγές στα άκρα του και νέο σπόιλερ που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος. 

Η νέα αυτή προσθήκη κατασκευάζεται από carbon και ζυγίζει 2,8 κιλά, ενώ δίνει στο i8 μια σαφώς πιο δυναμική εμφάνιση.

Στο ίδιο πλαίσιο και επίσης κατασκευασμένες από ανθρακονήματα έρχονται οι νέες πλαϊνές ποδιές, ενώ η οροφή και οι κολώνες έχουν επενδυθεί με νέα «γυαλιστερά» ανθρακονήματα. 

Χαρακτηριστικό στοιχείο της εμφάνισης του μοναδικού αυτού i8 αποτελούν και οι μπλε ζάντες 22 ιντσών από την COR International.

Εσωτερικά, η German Special Customs έβαλε και εδώ το χεράκι της για να τονώσει την ατμόσφαιρα στο θάλαμο των επιβατών, τοποθετώντας νέες επενδύσεις από μαύρο και μπλε δέρμα και αλκαντάρα. 

Οι ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες σε συγκεκριμένα τμήματα του εσωτερικού, αποτελούν την τελευταία πινελιά αναβάθμισης του πανέμορφου αυτού BMW i8.
TAG