Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα βελτιωμένη BMW M4 με 533 άλογα και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση

Στα 533 άλογα αυξάνει την ισχύ της BMW M4 η BR-Performance, προσφέροντας εκρηκτική δύναμη και επιδόσεις.
Η γαλλική BR-Performance μας έχει ξαναδείξει εντυπωσιακά δείγματα της δουλειάς της, όμως η νέα της πρόταση για βελτίωση της BMW M4, είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει για το γερμανικό κουπέ.

Εκτός από τον κινητήρα, η βελτιωμένη BMW M4 διαθέτει και
carbon bodykit, νέα ανάρτηση, αλλά και νέους τροχούς.
Προτού μιλήσουμε για τον κινητήρα, θα πρέπει να πούμε δύο λόγια και για τις υπόλοιπες αλλαγές, αφού η BR-Performance τοποθετεί αρχικά μια νέα ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος, ενώ παράλληλα φροντίζει να αλλάξει και τους τροχούς, με μωβ χρώματος Z-Performance ζάντες 20 ιντσών.

Στο πίσω μέρος του BMW M4 της BR-Performance δεσπόζει
η εξάτμιση της Akrapovic με ανθρακονημάτινες απολήξεις.
Δεν λείπει επίσης και ένα πλήρες body-kit, κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, το οποίο αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και αεροτομή, αλλά και νέα πλαϊνά εμπρόσθια πτερύγια.

Περνώντας τώρα στον κινητήρα, εδώ η BR-Performance προσθέτει στον 3λιτρο bi-turbo εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα της BMW M, νέα φίλτρα αέρα της BMC αλλά και ένα ειδικά εξελιγμένο πρόγραμμα, ώστε να βγάλει 533 άλογα ισχύος από 431 εργοστασιακά, μαζί με 753 Nm ροπής (από 550).

Το ρόλο της στην αύξηση της ισχύος, αλλά και στην ηχητική απόλαυση της βελτιωμένης BMW M4, παίζει και η προσθήκη μιας σπορ εξάτμισης από την Akrapovic, με carbon απολήξεις στο πίσω μέρος.

Και ως κερασάκι στην τούρτα, η BR-Performance προσφέρει στη BMW M4 σκούρα κρύσταλλα για τα φώτα εμπρός-πίσω, μαζί με φιμέ τζάμια και μαύρη εμπρόσθια γρίλια.