Το Mercedes Sprinter της Brabus είναι ένα κινητό «παλάτι» αξίας 225.000 ευρώ!

Η Brabus δεν περιορίζεται μόνο στις πανίσχυρες βελτιώσεις των μοντέλων της Mercedes, αλλά, βάζοντας χέρι και στην έκδοση λεωφορείου του Van Sprinter, δημιουργεί ένα χλιδάτο σαλόνι σε 4 τροχούς.

Το Spinter της Brabus ονομάζεται «Conference Lounge» (Σαλόνι συνεδρίου) και βασίζεται πάνω στην μακρύτερη έκδοση του Sprinter.

Διαθέτει μια σειρά από καλούδια τεχνολογίας όπως φώτα bi-xenon, σύστημα προειδοποίησης για την ύπαρξη αυτοκινήτου στο τυφλό σημείο, σύστημα αποτροπής σύγκρουσης κ.λπ., που φροντίζουν για την ασφάλεια των επιβατών του.

Ωστόσο, όταν μπει κανείς στο εσωτερικό του αντιλαμβάνεται τα υψηλά επίπεδα πολυτέλειας που του έχει χαρίσει η Brabus, αφού υπάρχουν 8 άνετα καθίσματα με πανάκριβο δέρμα και γκρι αλκαντάρα, τα οποία είναι και θερμαινόμενα, αλλά και συρόμενα, με ενσωματωμένο υποβραχιόνιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος, συναντούμε ένα ειδικό τραπεζάκι σύσκεψης, που είναι ντυμένο και αυτό με δέρμα, ενώ όλη η οροφή από την γραμμή των παραθύρων και πάνω, ντύνεται και αυτή με αλκαντάρα.

Στα υπόλοιπα στοιχεία του εσωτερικού, υπάρχουν συνολικά 6 USB θύρες για τους πίσω επιβάτες, 2 τηλεοράσεις, τάμπλετ 10 ιντσών, ενσωματωμένο ρούτερ για την παροχή internet, media player, BluRay player και Apple TV, ενώ υπάρχει ακόμη και ενσωματωμένο ψυγειάκι.

Εκτός του εσωτερικού, η Brabus αλλάζει και το αμάξωμα, με νέα γρίλια και λογότυπα, νέο εμπρός προφυλακτήρα με LED φώτα ημέρας, ζάντες 18 ιντσών και πλαϊνά προστατευτικά.

Όσο για το κόστος όλων των παραπάνω, η Brabus ζητά για το μοναδικό αυτό Sprinter 224.910 εύρω, ένα κόστος πολύ αυξημένο, το οποίο όμως είναι συμβατό με την πελατεία του οχήματος.
TAG