Βελτιωμένο VW Scirocco με 430 άλογα και... τρομακτικό body kit!

H κινέζικη Aspec δημιούργησε μια πλήρη πρόταση βελτίωσης για το VW Scirocco που βασίζεται πάνω στο κορυφαίο Scirocco R και αυξάνει όχι μόνο την ισχύ του κινητήρα στα 430 άλογα, αλλά κυρίως, χαρίζει στο αυτοκίνητο μια μοναδική παρουσία.

Αρχικά, το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζει στο βελτιωμένο αυτό Scirocco είναι το αεροδυναμικό κιτ του αμαξώματος, το οποίο περιλαμβάνει «φουσκωμένους» πλαϊνούς θόλους που αυξάνουν το πλάτος κατά 70 χλστ. σε κάθε πλευρά, ενώ στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει ο επίσης «φουσκωμένος» νέος προφυλακτήρας.

Πίσω, διακρίνεται ο τεραστίων διαστάσεων διαχύτης, ο οποίος συνδυάζεται με μια πολύ μεγάλη αεροτομή στην οροφή, ενώ υπάρχουν και οι απαραίτητες τετραπλές εξατμίσεις στα άκρα τους.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του Scirocco ολοκληρώνονται με το εντελώς νέο καπό που φιλοξενεί δύο νέες εισαγωγές, αλλά και τα νέα καλύμματα των καθρεπτών. Όλα τα παραπάνω τμήματα μπορούν να κατασκευαστούν από ανθρακονήματα ή fiberglass, ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Στο κομμάτι του κινητήρα, η Aspec είναι σε θέση να αυξήσει την ισχύ του 2λιτρου TFSI κινητήρα βενζίνης του VW Scirocco R από τα 280 στα 430 άλογα, βελτιώνοντας αντίστοιχα τις επιδόσεις.

Η εταιρεία δεν αναφέρει περαιτέρω στοιχεία για τη βελτίωση, η οποία πάντως δεν παύει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει ποτέ σε Scirocco.
TAG