H Mini παρουσιάζει τη νέα σειρά βελτίωσης με αυθεντικά αξεσουάρ John Cooper Works


Στο Σαλόνι Βελτίωσης του Έσσεν στη Γερμανία, η Mini αποκαλύπτει τη νέα σειρά αξεσουάρ John Cooper Works, που φροντίζουν ώστε να βελτιώσουν την αεροδυναμική, την ανάρτηση, το εσωτερικό και τα φρένα των κορυφαίων Mini.

Ειδικότερα, για τα Mini Cooper S 3θυρο και 5θυρο, αλλά και το Mini Cooper S Cabrio, η νέα σειρά αξεσουάρ περιλαμβάνει σπορ φρένα της Brembo με 4πίστονες δαγκάνες εμπρός και μονοπίστονες πίσω, ζάντες ειδικής σχεδίασης στις 17 ή 18 ίντσες, αλλά και ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο.

Για το κορυφαίο Mini John Cooper Works προσφέρεται ένα νέο σύστημα εξάτμισης με πιο «άγριο» ήχο, αλλά και ρυθμιζόμενη αγωνιστική ανάρτηση, που ρυθμίζεται σε ύψος από 10 έως 30 χιλιοστά.

Πολύ σημαντική είναι και η αύξηση στην απόδοση στον 2λιτρο turbo του Mini Cooper S, ο οποίος έχει πλέον εργοστασιακή ισχύ 211 ίππων, από 192 άλογα στο «κανονικό» μοντέλο.


Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με την πλήρη σειρά αναβάθμισης του εσωτερικού, στην οποία περιλαμβάνονται ένα νέο σπορ δερμάτινο τιμόνι, επίσης σπορ επιλογέας ταχυτήτων, αλλά και LED φώτα στις πόρτες, μαζί με μια σειρά από άλλα καλούδια.
TAG