Μικρής έκτασης ανανέωση για το Fiat 500X

To μικρό crossover μοντέλο της Fiat ανανεώνεται ελαφρώς αισθητικά και σε επίπεδο εξοπλισμού, με την γκάμα κινητήρων του να παραμένει χωρίς αλλαγές.

Το Fiat 500X αποκτά ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω για τις εκδόσεις Cross και Cross Plus, νέες 17άρες ζάντες αλουμινίου και παράλληλα είναι διαθέσιμο σε 3 νέα εξωτερικά χρώματα.

H Fiat αναφέρει επίσης ότι στο εσωτερικό του μοντέλου έχουν γίνει κάποιες αναβαθμίσεις στο φινίρισμα της κεντρικής κονσόλας και το τούνελ, ενώ τα καθίσματα έρχονται με νέες επενδύσεις.

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων δεν παρουσιάζει αλλαγές. Έτσι στη βάση των κινητήρων βενζίνης υπάρχει ο ατμοσφαιρικός 1.600άρης των 110 ίππων και ακολουθεί ο 1,4 τούρμπο με 140 & 170 ίππους (ο τελευταίος συνδυάζεται με 4κίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων).

Στο diesel υπάρχουν ο 1,3 ΜTJ των 95 ίππων, ο 1,6 με 120 άλογα και ο 2λιτρος diesel με 140 ίππους (αποκλειστικά σε 4κίνητη έκδοση).


Τέλος, θυμίζουμε ότι το 500Χ διαθέτει μια πληθώρα συστημάτων που ενισχύουν την ασφάλεια, όπως σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, adaptive cruise control, σύστημα ελέγχου φρεναρίσματος και πολλά άλλα.
TAG