Με 800 άλογα η Mercedes G-Class της Brabus είναι ένας πραγματικός... οδοστρωτήρας!

Έχοντας 630 άλογα από το εργοστάσιο η Mercedes-AMG G 65 είναι έτσι κι αλλιώς ένα πανίσχυρο 4Χ4, όμως η Brabus θέλει και μπορεί να της προσφέρει ακόμη περισσότερα, αυξάνοντας την ισχύ της στο εκπληκτικό νούμερο των 800 ίππων!

Μάλιστα, εκτός από την ισχύ η Brabus αυξάνει και τη ροπή του θηριώδους V12 κινητήρα των 6,0 λίτρων της Mercedes-AMG, φθάνοντάς την στο απίστευτο νούμερο των 1.420 Nm, με αποτέλεσμα το 0-100 χλμ./ώρα να απαιτεί μόλις 4,2 δευτερόλεπτα, ένα νούμερο τουλάχιστον εντυπωσιακό για ένα αυτοκίνητο βάρους 2.600 κιλών.

Φυσικά, εκτός από τον κινητήρα η Brabus επεμβαίνει και στο αμάξωμα της Mercedes-AMG G 65, προσφέροντάς της ένα πλήρες εξωτερικό bodykit από ανθρακονήματα, με νέους προφυλακτήρες, καπό με carbon αεραγωγούς (στα πλάγια και το κέντρο), νέα πλαϊνά «φτερά», φώτα οροφής, πίσω αεροτομή και πολλά άλλα.

Στο εσωτερικό η Brabus προσφέρει μια μεγάλη λίστα επιλογών από πανάκριβα δέρματα, όπως το ανοιχτόχρωμο σουέντ δέρμα που ντύνει το ταμπλό, το τιμόνι και τα καθίσματα του αυτοκινήτου των φωτογραφιών, μαζί και με ανθρακονήματα στην κεντρική κονσόλα.

Αρκετά εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος του θαλάμου των επιβατών, με δύο υπεράνετα καθίσματα ντυμένα πάντα στα ακριβότερα δέρματα και σουέντ, αλλά και ειδικά αναδιπλούμενα τραπεζάκια, μαζί με αναδιπλούμενη λεπτή οθόνη στην οροφή.


Ακόμη και το πορτ-μπαγκάζ αυτής της Brabus 800 όπως ονομάζεται το αυτοκίνητο, είναι επενδεδυμένο σε κάθε του σπιθαμή με πανάκριβα δέρματα, αυξάνοντας την πολυτέλεια αλλά και την τιμή της μοναδικής αυτής G-Class.
TAG