Αποκάλυψη της νέας Mustang με αλλαγμένη εμφάνιση και περισσότερη δύναμη! (+video)

Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία της ανανεωμένης γενιάς της Mustang, η οποία έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση, περισσότερη δύναμη και ροπή, νέες επιλογές κιβωτίων, αλλά και με αναβαθμισμένη καμπίνα.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά και ξεκινώντας με την εμφάνιση, η ανανεωμένη Mustang αποκτά μια πιο πλατιά εμπρόσθια γρίλια, πιο δυναμικό προφυλακτήρα εμπρός και νέα φώτα, ενώ το καπό φέρει περισσότερες νευρώσεις και κατεβαίνει πιο χαμηλά κατά 20 χλστ. στο εμπρός τμήμα.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα ελαφρώς αλλαγμένα φώτα, ο καινούργιος διαχύτης με τετραπλές εξατμίσεις για την Mustang GT, αλλά και η προσθήκη μιας έξτρα αεροτομής πάλι για την ίδια top έκδοση.

Μάλιστα, η Mustang GT έρχεται με αναβαθμισμένο κινητήρα, αφού ο 5λιτρος V8 της Ford αποκτά πλέον άμεσο ψεκασμό και ψεκασμό πολλαπλών σημείων, κάτι που συνεπάγεται περισσότερη δύναμη από τα 421 άλογα που εκπέμπει το μοτέρ αυτό σήμερα. Επίσης, η Ford ανακοινώνει ότι και η αρχική Mustang με τον 2,3 λίτρων EcoBoost κινητήρα θα έχει περισσότερη ροπή.

Ενισχύσεις έχουμε και στα κιβώτια, αφού, επιβεβαιώνοντας όσα είχαμε γράψει τον Ιούνιο, η Ford προσφέρει πλέον και στη Mustang το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που αντικαθιστά το 6τάχυτο αυτόματο. Επίσης, αλλαγμένο είναι και το μηχανικό κιβώτιο της Mustang με τον 5λιτρο V8 κινητήρα.

Στα υπόλοιπα στοιχεία της ανανεωμένης Mustang ξεχωρίζει ο καινούργιος, πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12 ιντσών (προαιρετικά), που έχει τρεις διαφορετικές απεικονίσεις. Επίσης, υπάρχει στη V8 έκδοση σύστημα ελέγχου του ήχου από την εξάτμιση, ενώ έχουν ενισχυθεί και τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, με νέα αμορτισέρ, αντιστρεπτικές, αλλά και βελτιώσεις στην πίσω ανάρτηση, που στόχο έχουν να προσφέρουν περισσότερο κράτημα και καλύτερες αντιδράσεις από το αυτοκίνητο.


Τέλος, στο εσωτερικό η Ford τονίζει και την απτή ποιότητα, προσφέροντας για πρώτη φορά και μαλακά πλαστικά σε διάφορα σημεία του, ενώ υπάρχουν και νέες αλουμινένις επενδύσεις στα χερούλια των θυρών, τους δακτυλίους των αεραγωγών κ.λπ.

       
TAG