Αποκάλυψη των ανανεωμένων BMW Σειρά 4 Coupe, Cabrio και Gran Coupe!

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες και εικόνες της ανανεωμένης γενιάς της Σειράς 4, η οποία έρχεται με αλλαγές στην εμφάνιση, το εσωτερικό, αλλά και στην ανάρτηση, για πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Αρχικά και στο πεδίο της σχεδίασης, η ανανεωμένη BMW Σειρά 4 ξεχωρίζει με το νέο design των άκρων του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, την προσθήκη στάνταρ Bi-LED φώτων εμπρός και LED προβολέων πίσω, αλλά και με τον επανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα. Υπάρχουν επίσης δύο νέα χρώματα αμαξώματος και 4 νέα σχέδια ζαντών 18 και 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό, η BMW έχει προσθέσει ένα νέο και πιο σπορ τιμόνι, αλλάζει τις επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα, το πάνω μέρος του ταμπλό και σε ορισμένους διακόπτες, ενώ προσφέρει ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων με επιλογές για διαφορετική απεικόνιση, αλλά και 3 νέα χρώματα για την ταπετσαρία.

Αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πολυμέσων, το οποίο περιλαμβάνει ένα καινούργιο interface με τετράγωνα όπου απεικονίζονται τα διάφορα συστήματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Ένα ακόμη νέο στοιχείο της ανανεωμένης BMW Σειρά 4, αποτελεί το γεγονός ότι η BMW προσφέρει στη Σειρά 4 Coupe και την Σειρά 4 Gran Coupe μια πιο σφιχτή ανάρτηση για πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά για τη νορμάλ έκδοση, αλλά και για αυτές με την προαιρετική M Sport και την ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Στους κινητήρες, η Σειρά 4 έρχεται και πάλι με 3 κινητήρες βενζίνης και 4 πετρελαίου TwinPower Turbo, με 4κύλινδρα και 6κύλινδρα μοτέρ που ξεκινούν από τα 150 άλογα για την 418d (μόνο στη Gran Coupe) και τα 184 άλογα (420i) στις Coupe και Cabrio, φθάνοντας μέχρι τα 313 άλογα στην 435d και τα 326 άλογα στην 440i.


Σε ό,τι αφορά τέλος στις κορυφαίες BMW M4 Coupe και Cabrio, η ανανέωση τους φέρνει νέα full-LED φώτα εμπρός-πίσω, αλλά και τις ίδιες υπόλοιπες αλλαγές σε αμάξωμα, εσωτερικό και σύστημα infotainment με αυτές της «απλής» Σειρά 4.
TAG