H Brabus παρουσιάζει τις πρώτες της βελτιώσεις για τη νέα Mercedes E-Class

Τα νέα της πακέτα βελτίωσης για την καινούργια γενιά της Mercedes E-Class παρουσίασε η Brabus, τα οποία αφορούν τόσο σε βελτίωση της εμφάνισης, όσο και σε αύξηση της ισχύος αλλά και βελτίωσης των οδικών και οδηγικών χαρακτηριστικών της νεότερης μεγάλης γερμανίδας.

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, η Brabus προσφέρει ένα νέο σπόιλερ στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, καινούργια περιγράμματα αεραγωγών, ένα νέο διακριτικό σπόιλερ για τον πίσω προφυλακτήρα, αλλά και πιο δυναμικό πίσω διαχύτη με τετραπλές εξατμίσεις.

Επιπλέον των παραπάνω υπάρχει μια πλήρης γκάμα διαφορετικών σχεδίων για τις ζάντες αλουμινίου από 18 έως και 21 ίντσες, με τις τελευταίες να έρχονται με ελαστικά επιδόσεων 255/30 ZR21 εμπρός και 295/25 ZR21 πίσω από τις Yokohama, Continental ή Pirelli.

Στο πεδίο της ανάρτησης, η Brabus προσφέρει ένα νέο πιο σπορ set-up που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά σε όλες τις Mercedes E-Class που είναι εφοδιασμένες με την προαιρετική αερανάρτηση.

Αρκετό ενδιαφέρον έχουν και οι προτάσεις βελτίωσης της ισχύος, με τη Brabus να προσφέρει αύξηση ισχύος στα 221 άλογα (από 184) και της ροπής στα 330 Nm για τον 2λιτρο turbo της Mercedes E 200, αλλά και 219 άλογα (+27) με 450 Nm ροπής για την Mercedes E 220 d.

Στην Mercedes E 350 d η Brabus αυξάνει την απόδοση του 3λιτρου V6 diesel κινητήρα της στα 305 άλογα (+50 ίπποι) και τη ροπή στα 720 Nm (+100 Nm), κάνοντας πιο γρήγορες και τις επιδόσεις, αφού το 0-100 έρχεται σε 5,7 δλ., όντας 0,2 δλ. πιο γρήγορο από το εργοστασιακό.


Οι βελτιώσεις της Brabus ολοκληρώνονται με τη μεγάλη γκάμα επιλογών για το εσωτερικό, όπου περιλαμβάνονται νέες επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα, ενώ υπάρχουν και πλαϊνά αλουμινένια μαρσπιέρ με φωτιζόμενο «Brabus» σε 64 διαθέσιμες αποχρώσεις.
TAG