Η πρώτη νέα E-Class βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Mercedes

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την παραγωγή της νέας γενιάς της E-Class, με τα πρώτα αυτοκίνητα να βγαίνουν ήδη από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της εταιρείας στο Sindelfingen της Γερμανίας.

Η E-Class είναι το best-seller μοντέλο στην ιστορία της Mercedes με πάνω από 13 εκατομμύρια αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί κατά τη διάρκεια των 60 ετών παραγωγής της.

Για να γιορτάσει μάλιστα το ξεκίνημα της παραγωγής της νέας γενιάς της E-Class, η Mercedes συγκέντρωσε στο εργοστάσιο του Sindelfingen και τις 9 προκατόχους της, θέλοντας να δείξει τη σημασία που έχει το μοντέλο για τη μάρκα.

Από εδώ και πέρα η Mercedes E-Class θα ξεκινήσει τη διάθεσή της στις αγορές ανά τον κόσμο, με την άφιξή της στη χώρα μας να αναμένεται στα τέλη Απριλίου.

Η Mercedes, έχει πολλές φιλοδοξίες για τη νέα E-Class ιδίως απέναντι στη νέα γενιά της BMW Σειρά 5 που αναμένεται το 2017, και για αυτό το λόγο την έχει πριμοδοτήσει με τα πλέον προηγμένα συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας, δηλώνοντας ότι πρόκειται για το πλέον τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο της.
TAG