Νέο BMW i8 είναι φωτιά στα... κίτρινα!

Η BMW θα παρουσιάσει μια ακόμη νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του i8 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, με το νέο i8 Protonic Frozen Yellow Edition να ξεχωρίζει με το χτυπητό κίτρινο αμάξωμά του.

Η νέα special έκδοση του i8 θα τεθεί προς πώληση μέσα στο 2017, μετά το i8 Protonic Frozen Black Edition, που θα βρίσκεται επίσης από τη BMW στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Οι δύο εκδόσεις έχουν πολλά κοινά αφού αντί για το εξωτερικό μαύρο χρώμα του Frozen Black, το i8 Frozen Yellow είναι βαμμένο σε ένα ειδικής επίστρωσης κίτρινο χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με σκούρες γκρι λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.

Παράλληλα, οι ζάντες που φέρει είναι οι ίδιες 20 ιντσών βαμμένες σε ασημί ματ χρώμα, ενώ και στο εσωτερικό του συναντούμε κίτρινες ραφές στα καθίσματα και την κεντρική κονσόλα, γκρι ζώνες ασφαλείας, κεραμικές λεπτομέρειες στον λεβιέ ταχυτήτων και τον επιλογέα του iDrive, αλλά και αρκετές άλλες μικροεπεμβάσεις.


Σε ό,τι αφορά τέλος στο σύστημα κίνησής του, διατηρείται χωρίς αλλαγές ο turbo 1.500άρης βενζινοκινητήρας που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, για να προσφέρει 362 άλογα ισχύος και αρκετά γρήγορες επιδόσεις.
TAG