Η BMW παρουσιάζει το περιορισμένης παραγωγής i8 Protonic Frozen Black

Μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του supercar i8 παρουσιάζει η BMW, με το νέο i8 Protonic Frozen Black να ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Το BMW i8 Protonic Frozen Black έρχεται ως συνέχεια αντίστοιχων περιορισμένης παραγωγής εκδόσεων του γερμανικού αυτοκινήτου που γνωρίσαμε το 2016, όπως το i8 Protonic Dark Silver ή το i8 Protonic Red.

Όπως και αυτά λοιπόν, έτσι και το νέο μοντέλο έρχεται με έναν ειδικό εξωτερικό μαύρο ματ χρωματισμό (Protonic Frozen Black), ο οποίος συνδυάζεται με λεπτομέρειες σε σκούρο γκρι χρώμα (Frozen Grey).

Επιπλέον αυτών υπάρχουν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών βαμμένες σε ματ ασημί χρώμα, ενώ στο εσωτερικό συναντούμε κίτρινες ραφές στα καθίσματα και την κεντρική κονσόλα, γκρι ζώνες ασφαλείας, κεραμικές λεπτομέρειες στον λεβιέ ταχυτήτων και τον επιλογέα του iDrive, αλλά και αρκετές άλλες μικροεπεμβάσεις.


Το νέο BMW i8 Protonic Frozen Black θα κατασκευαστεί όπως προείπαμε σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων από τον Απρίλιο του 2017, διατηρώντας χωρίς αλλαγές το υβριδικό σύστημα κίνησής του των 362 ίππων.
TAG