Πρώτη βελτίωση για την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio! (video)

Η BR-Performance από το Βέλγιο παρουσιάζει μια από τις πρώτες βελτιώσεις στην αγορά για την Giulia Quadrifoglio, η οποία επικεντρώνεται στην αύξηση της ισχύος και της ροπής του 2,9 λίτρων V6 κινητήρα της «καυτής» Alfa Romeo.

Σύμφωνα με την BR-Performance, η απόδοση της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στο δυναμόμετρο είναι χαμηλότερη από αυτή που ανακοινώνει η ιταλική φίρμα, με 460 άλογα από 510 ονομαστικά. Αντίστοιχα η ροπή είναι 628 Nm από 600 Nm εργοστασιακά.

Κατά συνέπεια, η βέλγικη εταιρεία ύστερα από έναν επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, καταφέρνει να βγάλει από τον BiTurbo V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων 521 άλογα ισχύος (+11 άλογα σε σχέση με την ονομαστική ισχύ), αλλά και κυρίως 723 Nm ροπής (+123 Nm σε σχέση με τα εργοστασιακά).

Το τελικό αποτέλεσμα βελτιώνει ελαφρώς τις επιδόσεις, με την BR-Performance να τονίζει ότι υπάρχει ακόμη αρκετό πεδίο περαιτέρω βελτίωσης για τον ιταλικό κινητήρα, μιας και βρισκόμαστε ακόμα στο 1ο στάδιο αναβάθμισης.


Μέχρι λοιπόν να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες αναβαθμίσεις, ας απολαύσουμε τη βελτιωμένη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio της βέλγικης εταιρείας στο βίντεο που ακολουθεί.

        
TAG