Βελτιωμένη Bentley Bentayga είναι έτοιμη για μάχη!

Η βελτιωτική Startech παρουσιάζει μια Bentayga με νέο bodykit από ανθρακονήματα, χαρακτηριστικό πράσινο μιλιτέρ χρωματισμό, αλλά και νέα ανάρτηση και τροχούς, που χαρίζουν στη SUV Bentley μια άκρως ξεχωριστή παρουσία.

Η εν λόγω βελτιωμένη Bentayga αποτελεί ειδική παραγγελία για έναν πελάτη της Startech στην Πορτογαλία και αρχικά, στο αμάξωμά της έρχεται με νέους προφυλακτήρες, περιμετρικά σπόιλερ, νέα πλαϊνά «φτερά» και καλύμματα καθρεπτών, αλλά και μια έξτρα μικρή αεροτομή κάτω από το πίσω παρμπρίζ.

Όλα τα παραπάνω τμήματα κατασκευάζονται από ανθρακονήματα και συνδυάζονται με νέα σπορ εξάτμιση, σφυρήλατες ζάντες 23 ιντσών Monostar S σε σκούρο χρώμα, αλλά και με κιτ ανάρτησης που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 25 χλστ.

Στο πεδίο του κινητήρα, η Startech δεν πραγματοποιεί αλλαγές στον 6λιτρο W12 twin-turbo βενζινοκινητήρα της Bentley Bentayga, ο οποίος συνεχίζει να προσφέρει 608 άλογα ισχύος και 900 Nm ροπής.


Σε ό,τι αφορά τώρα στην τιμή της όλης αναβάθμισης, τα carbon τμήματα του αμαξώματος κοστίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ 41.720 ευρώ (!), ενώ άλλα 2.750 ευρώ απαιτούνται για τις ζάντες, 5.850 ευρώ για την εξάτμιση και 790 ευρώ για την ανάρτηση. Σύνολο, 51.110 ευρώ, για μια Bentayga που ξεχωρίζει.
TAG