Μια μοναδική Alpina B7 BMW είναι η απόλυτη λιμουζίνα!

Ένα μοναδικό αυτοκίνητο παρουσιάζει η BMW στο Άμπου Ντάμπι, παρουσιάζοντας μια φτιαγμένη BMW Σειρά 7 από την γνωστή Alpina, με λεπτομέρειες από τη BMW Individual και υψηλή πολυτέλεια στο εσωτερικό.

Η Alpina B7 είναι μια από τις top προτάσεις για βελτίωση της BMW Σειρά 7, αφού η ιστορική βελτιωτική φίρμα προσφέρει μια πλήρη αναβάθμιση σε αμάξωμα, εσωτερικό και κινητήρα που χαρίζουν στη Σειρά 7 έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Ωστόσο, αυτή η B7 που παρουσιάστηκε στο Άμπου Ντάμπι είναι ακόμα πιο μοναδική, αφού έχει βαφτεί σε ένα αποκλειστικό καφέ χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με χρυσές λωρίδες στα πλαϊνά, που αναγράφουν και το όνομα της Alpina.

Στο εσωτερικό η Alpina προσφέρει την υψηλότερη δυνατή πολυτέλεια, αφού ντύνει το σαλόνι και το τούνελ της κονσόλας με πανάκριβα καφέ δέρματα, τα οποία συνδυάζει με μαύρο δέρμα και επενδύσεις από πραγματικό ξύλο στο ταμπλό και τις πόρτες.


Φυσικά, κατά τα γνωστά δεδομένα της βελτιωτικής φίρμας, ο 4,4 λίτρων twin-turbo V8 της BMW έχει δεχτεί μια σειρά από επεμβάσεις που του χαρίζουν 600 άλογα ισχύος και 800 Nm ροπής, προσφέροντας εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα και τελική 330 χλμ./ώρα).
TAG