Έρχεται επιτέλους το φθινόπωρο η νέα Toyota Supra!

Η έλευση της νέας γενιάς της Toyota Supra είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά αυτοκινητικά νέα του 2017 και πλέον, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το εξωτερικό, το ιαπωνικό super κουπέ θα το δούμε αρχικά ως πρωτότυπο τον Οκτώβριο.

Οι πληροφορίες έρχονται από την Ιαπωνία και κάνουν λόγο για πρώτη εμφάνιση της Supra στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον ερχόμενο Οκτώβριο, ώστε στη συνέχεια και το 2018 το αυτοκίνητο να μπει στην παραγωγή.

Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, η νέα Toyota Supra θα βασίσει το design της πάνω στο πρωτότυπο FT-1 της εταιρείας του 2014, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε ένα πολύ δυναμικό κουπέ υψηλών επιδόσεων.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες της, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 διαφορετικά μοτέρ, έναν 2λιτρο turbo 260 ίππων, έναν V6 turbo με 3,0 λίτρα και 340 άλογα, αλλά και μια υβριδική έκδοση με 2,5άλιτρο κινητήρα βενζίνης. Φυσικά, η κίνηση θα στέλνεται στους πίσω τροχούς του αυτοκινήτου.


Θα πρέπει να τονιστεί επίσης, ότι η νέα Supra έχει εξελιχθεί σε συνεργασία της Toyota με τη BMW, από όπου θα προκύψει η νέα Z5 για τη βαυαρική φίρμα, η οποία θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού και ουσιαστικά θα είναι ο δίδυμος αδερφός της νέας Supra.
TAG