Δείτε τη νέα Toyota Supra να πραγματοποιεί τις τελικές της δοκιμές στο Νίρμπουργκρινγκ (video)

Η νέα Toyota Supra βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών της και η ιαπωνική φίρμα δεν θα μπορούσε να μην τη στείλει στο Νίρμπουργκρινγκ, την πλέον απαιτητική πίστα παγκοσμίως, για να πραγματοποιήσει τα τελικά της τεστ.

Η άφιξη της νέας Toyota Supra το 2017 είναι μια από τις πιο σημαντικές της νέας χρονιάς, από τη στιγμή που για το νέο μοντέλο έχουν βάλει το χέρι τους δύο από τις top εταιρείες παγκοσμίως, η Toyota και η BMW.

Το αυτοκίνητο, το οποίο θα έχει ως «αδελφό» του τη BMW Z5, σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες θα έχει ένα υβριδικό και ισχυρό σύστημα κίνησης, αλλά και ένα αρκετά σπορτίφ design.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη Supra με το απαραίτητο καμουφλάζ να πραγματοποιεί τις τελικές της δοκιμές στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ και, αυτό που μπορούμε εμείς να βγάλουμε σαν ένα πρώτο συμπέρασμα, είναι ότι φαίνεται ότι η νέα Supra θα είναι ένα πολύ καλοστημένο σπορ μοντέλο.

Υπομονή λοιπόν λίγους ακόμη μήνες, μέχρι η Toyota να μας δείξει τελικά το πολυαναμενόμενο νέο της μοντέλο, το οποίο θα τονίσει στο μέγιστο το σπορ χαρακτήρα της ιαπωνικής φίρμας.

Πηγή: Motor1

Δείτε το βίντεο με τη νέα Toyota Supra στο Νίρμπουργκρινγκ

       
TAG