Έτσι θα είναι η νέα Toyota Supra;

Όπως σας έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν, η Toyota ετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς τη νέα Supra και πλέον, μια νέα φωτογραφία του μοντέλου βασισμένη στις νεότερες κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, μας δείχνει το πώς μπορεί να είναι το νέο ιαπωνικό sportscar.

Η νέα Toyota Supra αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά και εμφανισιακά, θα έχει πολλά κοινά με το πρωτότυπο FT-1 που μας είχε δείξει η Toyota το 2014, έχοντας όμως και αρκετές αλλαγές.

Μέχρι λοιπόν να παρουσιαστεί το νέο μοντέλο, τα μέλη του forum SupraMKV δημιούργησαν με βάση αυτές τις πληροφορίες, αλλά και από κατασκοπευτικές εικόνες στο διαδίκτυο, μια φωτογραφία για το πώς μπορεί να είναι η νέα Supra – σε ένα άκρως εντυπωσιακό design.

Με βάση αυτή τη φωτογραφία φαίνεται ότι θα υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία όχι μόνο με το πρωτότυπο FT-1, αλλά και με το Toyota GT 86, ιδίως σε ό,τι αφορά στη γραμμή της οροφής και τις πόρτες.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα Supra θα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά νέα μοντέλα της επόμενης χρονιάς, κάτι που θα εκφραστεί όχι μόνο μέσω του design της, αλλά και μέσω του συστήματος κίνησής της, που αναμένεται να είναι υβριδικό, σε συνεργασία της Toyota και την BMW, με ισχύ κοντά στα 400 άλογα!

Πηγή: Carscoops και SupraMKV
TAG