Με υβριδικό σύστημα σε συνεργασία με τη BMW η νέα Toyota Supra!

Πληθαίνουν οι φήμες από το εξωτερικό ότι η νέα Toyota Supra που ετοιμάζεται για το 2017 θα έχει τελικά υβριδικό σύστημα κίνησης, σε συνεργασία πάντα της Toyota με τη BMW.

Η νέα Toyota Supra θα είναι προϊόν κοινής συνεργασίας της Toyota με τη BMW (BMW Z5), όμως πλέον φαίνεται ότι για το σύστημα κίνησής της έχει επιλεχθεί τελικά η υβριδική λύση, για την οποία έχουμε γράψει και παλιότερα.

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του Προέδρου της Toyota Ευρώπης, του κ. Johan van Zyl, στο βρετανικό Autoexpress, η Toyota σχεδιάζει να επεκτείνει την υβριδική της τεχνολογία και σε sport αυτοκίνητα, όπως π.χ. συμβαίνει στη Lexus.

Ο κ. van Zyl δεν αναφέρθηκε με περαιτέρω λεπτομέρειες ποιο ή ποια θα είναι τα σπορ μοντέλα της Toyota που θα λάβουν υβριδικό σύστημα κίνησης, ωστόσο οι Βρετανοί θεωρούν ότι σίγουρα η νέα Supra θα είναι ένα από αυτά.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και εάν τελικά επιλεγεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε κάτι άκρως εντυπωσιακό, από τη στιγμή που δύο εταιρείες όπως η Toyota και η BMW έχουν βάλει τα δυνατά τους για τη δημιουργία των νέων σπορ κουπέ τους.

Πηγή: Autoexpress
TAG