To Alfa Romeo C18 Concept θα μπορούσε να είναι το μελλοντικό supercar των Ιταλών!

Ο βιομηχανικός σχεδιαστής Antonio Paglia παρουσιάζει το πρωτότυπο C18 Concept, έχοντας ως στόχο του να μας δείξει το πώς οραματίζεται ένα μελλοντικό supercar από την Alfa Romeo.

Η Alfa Romeo έχει όντως στα σχέδιά της να παρουσιάσει το top κουπέ της μέσα στα επόμενα χρόνια, στα πρότυπα της προ δεκαετίας 8C Competizione και ο Ιταλός σχεδιαστής Antonio Paglia δημιουργεί τη δική του πρόταση για το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχέδια του σχεδιαστή, η C18 Concept όπως ονομάζει τη δημιουργία του, ξεχωρίζει για τις άκρως αεροδυναμικές της γραμμές, το μακρύ εμπρός καπό, αλλά και τους έντονους αεραγωγούς στο καπό και στα πλαϊνά.

Άκρως μοντέρνα δείχνουν τα μικρά σε μέγεθος εμπρόσθια φώτα, αλλά και κυρίως τα πανέμορφα LED πίσω φωτιστικά σώματα, που συνδέονται μεταξύ τους με μια πολύ λεπτή λωρίδα.

Πολύ όμορφοι είναι και οι πίσω πλαϊνοί «ώμοι» του πρωτότυπου που φιλοξενούν και τους μεγάλους τροχούς, ενώ εντύπωση προκαλεί το χρωματισμένο μαύρο πίσω μέρος, που έρχεται σε αντίθεση με το υπόλοιπο κόκκινο αμάξωμα.

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον της δημιουργίας του Antonio Paglia, όπως έχει συμβεί πολλές φορές με σχέδια ανεξάρτητων σχεδιαστών, είναι μάλλον πολύ δύσκολο να υιοθετηθούν επίσημα από μια μάρκα όπως η Alfa Romeo.


Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η πρόταση του σχεδιαστή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ιδίως σε ό,τι αφορά στο πίσω μέρος, θα ήταν ευχής έργον εάν η Alfa Romeo εμπνεόταν από τις πολύ θελκτικές καμπύλες του κουπέ του Paglia για να δημιουργήσει το αντίστοιχο τμήμα του νέου της μοντέλου.
TAG