Η νέα BMW Σειρά 7 Celebration είναι μια ακόμη επετειακή έκδοση μοντέλου της BMW

Η BMW Ιαπωνίας συνεχίζει να παρουσιάζει επετειακές εκδόσεις για τα 100 χρόνια της βαυαρικής μάρκας και έτσι, μετά την M6 Celebration που σας δείξαμε την Κυριακή, υποδεχόμαστε και τη νέα Σειρά 7 Celebration.

Η νέα επετειακή έκδοση της BMW βασίζεται πάνω στην 750Li (4,4 λτ. V8 με 450 άλογα), στην οποία έχουν προστεθεί μια σειρά από μοναδικά «καλούδια» της BMW Individual.

Αρχικά, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η νέα BMW Σειρά 7 Celebration θα κατασκευαστεί σε 70 κομμάτια, τα οποία θα φέρουν αποκλειστικά εξωτερικό χρωματισμό Azurite Black και 20 ιντσών σφυρήλατες ζάντες.

Εσωτερικά, η BMW απογειώνει την πολυτέλεια ντύνοντας όλο το σαλόνι με ακριβό δέρμα Merino σε καφέ χρώμα, μαζί με προσκέφαλα από αλκαντάρα και επενδύσεις στο ταμπλό, την κονσόλα και το εσωτερικό των θυρών, σε μαύρη λάκα πιάνου.

Στάνταρ είναι και η διπλή ηλιοροφή, ενώ υπάρχει LED κρυφός φωτισμός σε 6 χρώματα, αλλά και high-end ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins με 16 ηχεία και ισχύ 1.400 watt.

Στο πεδίο της τιμής, η BMW Ιαπωνίας ζητά 18.800.000 γεν για την επετειακή αυτή Σειρά 7, ποσόν το οποίο ισούται με 151.876 ευρώ.
TAG