Το Vesta Signature είναι η νέα λιμουζίνα της Lada! (+video)

Η Lada δημιουργεί το νέο Vesta Signature, με μακρύ μεταξόνιο, πίσω ανεξάρτητα καθίσματα και έξτρα άνεση για τους πίσω επιβάτες.
Για τους Ρώσους αγοραστές που αναζητούν έξτρα άνεση, χώρους, αλλά και χλιδή, χωρίς να θέλουν να απευθυνθούν σε μια πιο ακριβή επιλογή της Audi ή της Mercedes, η Lada δημιουργεί το νέο Vesta Signature, την πειραματική limo-έκδοση του μικρού σεντάν της.

Από πλευράς διαστάσεων, το Vesta Signature είναι πιο μακρύ
κατά 250 χλστ. σε σχέση με το Vesta, έχοντας μήκος 4,66 μ.
To Lada Vesta μαζί με το crossover XRAY, είναι τα δύο μοντέλα της νέας εποχής της ιστορικής ρώσικης φίρμας. Με τεχνικά και μηχανικά μέρη της Dacia, αλλά και σχεδιασμένα από τον πρώην σχεδιαστή της Mercedes και της Volvo, τον Στιβ Μάτιν, τα δύο νέα Lada έχουν φέρει έναν αέρα αναβάθμισης στη μάρκα.

Στο πίσω μέρος συναντούμε δύο ανεξάρτητα, θερμαινόμενα
καθίσματα, τα οποία ντύνονται με δέρμα σε διχρωμία.
Πλέον όμως η Lada πειραματίζεται και με νέες εκδόσεις των νέων της μοντέλων, με το Vesta Signature να έχει εξελιχθεί ως μια προσιτή λιμουζίνα. Το αυτοκίνητο, έχει 250 χλστ. μακρύτερο μεταξόνιο από το απλό Vesta, φθάνοντας στα 2.885 χλστ., με αντίστοιχη αύξηση και του μήκους του (4,66 μέτρα).

Στο πίσω τμήμα του, το Vesta Signature προσφέρει 200 χλστ. περισσότερα για τους επιβάτες του σε σχέση με το «απλό» Vesta, ενώ, για να τονίσει ακόμη περισσότερο την εσωτερική άνεση, η Lada έχει τοποθετήσει δύο ανεξάρτητα, θερμαινόμενα καθίσματα, τα οποία χωρίζονται από μια πρακτική κονσόλα-χώρο αποθήκευσης.

Το Lada Vesta Signature έρχεται επίσης με ένα πλήρες επίπεδο εξοπλισμού (αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, πάρκινγκ ραντάρ κ.λπ.), ενώ διαθέτει και δερμάτινο σαλόνι με διχρωμία. Προς το παρόν, η Lada δεν έχει ανακοινώσει το μοτέρ του, το οποίο αναμένεται να είναι ένας εκ των 1,6 και 1,8 λίτρων βενζινοκινητήρων του Vesta.

Σε ό,τι αφορά στην παραγωγή του, το Vesta Signature έχει κατασκευαστεί σε 10 μόλις μονάδες, τις οποίες η Lada θα χρησιμοποιήσει για τις δικές της ανάγκες. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία πραγματοποιεί δοκιμές, που θα της επιτρέψουν να προχωρήσει σε περαιτέρω βελτιώσεις στο μοντέλο, εν όψει της κανονικής του παραγωγής.

Δείτε στο video το νέο Lada Vesta Signature.

                         
TAG