Εντυπωσιακό Infiniti Q60 Black S με 500 άλογα από τη Φόρμουλα 1!

Η Infiniti γιορτάζει τη συνεργασία της με την Renault F1 και παρουσιάζει σε πρωτότυπη μορφή στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την επόμενη εβδομάδα το νέο Q 60 Black S concept, που είναι μια πιο «αγριεμένη» εκδοχή του μεσαίου της κουπέ.

Το κύριο στοιχείο διαφοροποίησης του Infiniti Q60 Black S concept αποτελεί το γεγονός ότι συνδυάζει για την κίνησή του τον twin-turbo 3λιτρο V6 κινητήρα βενζίνης των 400 ίππων της Infiniti, με ένα σύστημα KERS που προέρχεται από το αντίστοιχο της Renault στην F1.

Το KERS αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα, μια μπαταρία και ένα σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, που αποδίδει 100 επιπλέον ίππους και προσφέρει στο Q60 Black S τελική ισχύ 500 ίππων.

Αλλαγές έχουμε και στο αμάξωμα αφού η Infiniti τοποθετεί ένα νέο αεροδυναμικό bodykit που περιλαμβάνει πιο επιθετικούς προφυλακτήρες με μεγάλες εισαγωγές, νέο πίσω διαχύτη με εντυπωσιακή διπλή εξάτμιση τιτανίου στο κέντρο, πλαϊνές ποδιές, αεραγωγούς στο καπό και τα πλαϊνά, αλλά και μια μεγάλη σταθερή αεροτομή.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του Infiniti Q60 Black S ολοκληρώνονται με τις νέες πολυάκτινες ζάντες των 21 ιντσών σε μαύρο χρώμα.


Ως προς το εάν θα δούμε στην παραγωγή το πρωτότυπο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιου είδους πληροφόρησης, όμως δεν αποκλείεται να δούμε το Black S στους δρόμους ως την πιο σπορ έκδοση του Q60. Περισσότερα για αυτό θα γνωρίζουμε σε λίγες ημέρες.
TAG